2e spoor loopbaanexpert

Opdrachtgever
Zeker aan het Werk
Geplaatst op
15-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
1050
Status
Open
Referentie
ZAHWsept16

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Zekeraanhetwerk is een landelijk netwerk van gedreven en gepassioneerde freelance loopbaanprofessionals gespecialiseerd in 2e spoor re-integratie. Stuk voor stuk coaches die bereid zijn drie stappen extra te zetten en die dag en nacht klaarstaan om hun cliënten te begeleiden. Op hun eigen specifieke wijze en met hun eigen branchespecifieke kennis, werkervaring en (lokaal) netwerk.

Wat Zekeraanhetwerk uniek maakt in Nederland, is dat de cliënt naast persoonlijke begeleiding door een van de coaches, toegang heeft tot het innovatieve coachplatform Zekeraanhetwerk. Hierdoor wordt 24x7 optimaal begeleiding geboden.

Door snelle groei van Zekeraanhetwerk zijn wij voor enkele uitdagende opdrachten op zoek naar professionele en gedreven adviseurs op freelance basis. Je hebt gedegen ervaring met re-integratiebegeleiding spoor 2 en 3, waarbij je per vraagstuk de belangen van werknemer en werkgever aantoonbaar met elkaar verbindt.
De complexiteit van deze trajecten zit onder meer in de diversiteit aan rollen en expertises rondom langdurig verzuim, alsook de schijnbaar tegenstrijdige belangen. Je begrijpt dit vanuit je ervaring, respecteert alle betrokken ‘spelers’ en vindt het juist leuk om binnen dit krachtenveld jouw kwalitatieve bijdrage te leveren.
Binnen een soms zeer beperkte (medische) situatie blijf je in staat om te focussen op kansen en mogelijkheden. Naast maatwerk in loopbaantools en interventietechnieken stimuleer je cliënten tot zelfsturing en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor hun aandeel in het traject. Zo draag je tastbaar bij aan de formulering en (gedeeltelijke) vormgeving van een passend en haalbaar (beroeps)perspectief.
Je hebt goed oog voor omgevingsfactoren die van invloed zijn op het proces, de geformuleerde doelen en beoogde resultaten. Je houdt het gezamenlijke belang centraal en je signaleert tijdig welke zaken om afstemming en/of actie vragen. Naast je (loopbaan)inhoudelijke expertise excelleer je in communicatie op diverse niveaus. Dit komt verbaal, schriftelijk en in je basishouding tot uitdrukking.
Momenteel werven we gepassioneerde professionals in Noord-Brabant (West), Zeeland, Noord-Holland (Noord), Zuid-Holland. Zekeraanhetwerk betaalt marktconforme tarieven gebaseerd op de trajectprijs.
Jouw reactie
Indien je positief geprikkeld bent door het bovenstaande en je jezelf voor 90% herkent, nodigen we je uit om per e-mail een inhoudelijke reactie aan ons te richten. We zijn benieuwd naar:

 • je persoonlijke visie op en rol binnen de geschetste context;

 • twee praktijkvoorbeelden waaruit concreet blijkt wat jou bij uitstek geschikt maakt om een bijdrage van betekenis te leveren;

 • je eigentijdse cv en verwijzing naar je LinkedIn-profiel.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  15-09-2016 23:01
  Plaats
  Terneuzen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-09-2016 17:20
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-09-2016 19:48
  Plaats
  Brunssum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-09-2016 21:01
  Plaats
  Middelbeers

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten