Proces Engineer

Opdrachtgever
Mekano Industrial bv.
Geplaatst op
15-09-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
75
Op locatie
Den Bosch
Reacties
3
Bekeken
534
Status
Open

Omschrijving

Ben jij de creatieve oplosser van onvoorziene problemen in het productieproces? Zou jij graag als ZZP’er een van de specialisten willen zijn waar onze opdrachtgever op kan terugvallen gedurende een lange periode? Voor een bekende brouwerij zoeken wij een:

Proces Engineer (M/V)

Houd je van afwisseling en steek je ook graag de handen uit de mouwen binnen een multi-disciplinair team? Als proces engineer word je betrokken bij noodzakelijke aanpassingen aan machine (productie)lijnen in verband met het op de markt brengen van nieuwe dranken.

Binnen dit bedrijf heerst een hands-on cultuur. Daarom zoeken we een proces engineer met gevoel voor eigenaarschap. Een daadkrachtige, betrokken engineer met voelsprieten voor politieke verhoudingen binnen een organisatie. Met minimaal een afgeronde HBO opleiding en communicatieve vaardigheden om als teamspeler te acteren. Je werkt veel samen met andere disciplines zoals met de automation engineer en reliability engineer. Het zou fijn zijn als je bekend bent met Agile / Scrum. Er is weinig hiërarchie en je komt te werken binnen een dynamische omgeving.

De opdracht

Je gaat jezelf bezig houden met het opzetten van PvE's en de pré-engineering van productielijnen of van modificaties / ombouwingen van deze lijnen. Daarnaast maak je schetsen en voer je deze in SAP in, woon je projectoverleg bij, ben je verantwoordelijk voor inbedrijfstelling en inspecties.

Voorwaarden

Start van de opdracht is op of rond 01 januari 2017. De opdracht is in principe fulltime. De duur kan zo maar meerdere jaren zijn, waarbij het uiteraard is toegestaan een onderbreking in te plannen om tijdelijk elders een opdracht in te vullen en zo aan de Wet DBA te voldoen. Standplaats is Noord-Brabant. Het tarief is indicatief, we nodigen je uit om je eigen tarief kenbaar te maken voor deze opdracht.

Vaardigheden

Er wordt gewerkt met Microstation en we vragen ook aan de proces engineer de bereidheid om te tekenen met dit pakket. Verder is een goede kennis van piping en lay-outs belangrijk en heb je bij voorkeur tussen de vijf en maximaal tien jaar werkervaring opgedaan binnen een procesomgeving als proces engineer.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  16-09-2016 12:10
  Plaats
  Goirle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-09-2016 15:08
  Plaats
  Kaatsheuvel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-10-2016 08:15
  Plaats
  Biddinghuizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten