Servicespecialist Telecom

Opdrachtgever
Lefit Interim B.V.
Geplaatst op
15-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Vlissingen
Reacties
0
Bekeken
865
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Lefit Interim komt voor haar opdrachtgever, een vooraanstaande utility company in Zeeland, graag in contact met een Servicespecialist Telecom.

Je werkt in het Team technisch productdevelopment & services. Dit team is jaarlijks verantwoordelijk voor een technische correcte implementatie (ism met externe leveranciers) van zo'n 50-tal nieuwe aan externe klanten geleverde diensten en dienstmodificaties in OSI Model op laag 5t/m7 . Voorbeelden zijn managed (multiscreen) videodiensten, VoIP, wifi roaming, webhosting, clouddiensten, bakcupservices, scripting, securitydiensten, authenticatie, etc.

Als servicespecialist Telecom ben je in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en beheren van multimediadiensten als managed video. Je werkt business requirement en architectuur uit. Aan de hand van het architectuurdocument werk je aan HLD en LLD en stel je vraagspecificatie, systeemarchitectuur en technisch ontwerp op. Ook zorg je voor de implementatie van de nieuwe dienst of dienstwijzigingen. Voor de uitvoering van bouw en beheer werk je samen met interne en externe partners. Je stelt testprotocollen op en je test hard-software voor upgrades en security. Als service specialist ben je gesprekspartner voor de afdeling product management.

Herken jij jouw ervaringen, evt aangevuld met Eurodocsis, ITIL, IPv6,MCSA, MCSE, etc., in dit profiel reageer dan svp op korte termijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten