Finance Applications Analyst

Opdrachtgever
Huxley
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
777
Status
Gesloten
Referentie
HA-32454261_1473850390

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een van mijn klanten ben ik opzoek naar een Senior Finance Applications Analyst.

Start: Begin oktober Taal: Nederlands sprekend maar goed in Engels. Duur van contract: 6 maanden Locatie: Den Haag

Het team Business Applications is verantwoordelijk voor het definiëren en onderhouden van geïntegreerde en schaalbare applicaties. Het bedrijf zoekt een ervaren, toekomstgerichte kandidaat met een goed inzicht, die efficiënte en effectieve oplossingen vindt, signaleert en implementeert om aan de zakelijke behoeften te voldoen en om de financieel-gerelateerde systemen naar een hoger niveau te tillen. Als gewaardeerd lid van het team Financial Projects and Systems, richt de kandidaat zich op alle aspecten van samenwerking met ontwikkelaars en belanghebbenden om overzichtelijke, effectieve, efficiënte oplossingen om zowel aan de zakelijke als systeemeisen te voldoen.

Advies aan management - Systeemeigenaar betreffende optimaal gebruik van de betreffende Financiële Systemen - Geeft deskundig advies vanuit het oogpunt van processen, waarbij de deskundigheid omtrent de kracht van Oracle-processen, overige oplossingen van derden en de ondersteunde best practices optimaal worden benut, en geeft ondersteuning bij het vaststellen van op de toekomst gerichte ontwikkelingen.

Functionele implementatie van nieuwe releases, upgrades en/of nieuwe modules van de betreffende Financiële Systemen - Geeft aansturing voor en coördineert verandermanagement, communicatie, planning en implementatie door middel van Agile/Scrum-methodologieën door verantwoordelijkheid voor backlogs, sprints en releases (DoR & DoD) te nemen.

Communicatie tussen ICT, gebruikers en leverancier - Werkt samen met ICT en de gebruikers om een reikwijdte te ontwikkelen en te beheren voor proces- en de systeemfunctionaliteit, om bedrijfsmiddelen toe te wijzen en te plannen, de voortgangsresultaten te bewaken en problemen te escaleren.

Ondersteuning van gebruikers van Oracle Financials - Geeft aansturing/ondersteuning voor readiness-activiteiten inclusief de training van eindgebruikers, het testen van producten, akkoordverklaringen, uitrol en constante bewaking.

Document Management - Zorgt te allen tijden voor de integriteit van financiële gegevens. Project Management Qualifications op het gebied van Agile/ Scrum, Prince II, Sixth Sigma - Bachelor behaald (bij voorkeur Inkoop/Distributieketen/Economie/ Financiën of Computerwetenschappen) - Minstens 2 jaar ervaring met datamodellen en praktijkervaring in SQL voor het schrijven van zoekopdrachten en het uitvoeren van data-analyses. - Minstens 5 jaar ervaring met een ERP-applicatie of bedrijfsapplicatie (bij voorkeur Oracle EBS, Fusion/Cloud/R12) met betrekking tot financiële gegevens. - Ervaring met Oracle AIM & OUM methodologieën & documentatie. - Minstens 5 jaar werkervaring - met name praktijkervaring - in het testen van software. - Ervaring in het ontwerpen van gebruikersinsterfaces. - Ervaring met MS Office Suite is vereist, met uitgebreide praktijkkennis van Excel & Visio en/of programma's voor het in kaart brengen van processen.

Ben je of ken je iemand die beschikbaar is? Reageer dan nu met je meest recente cv in word, beschikbaarheid en uurtarief.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Kristy Weterings

k.weterings(at)huxley(punt)nl

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-09-2016 13:40
  Plaats
  Zuid Holland

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-09-2016 07:40
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten