Technisch Projectleider

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
718
Status
Gesloten
Referentie
20119537

Afrondingstoelichting

SLUITING EN AFWIJZING KANDIDAAT VIA FREELANCE.NL
Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2538 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119537 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar een Technisch Projectleider.

Datalab

Werken in het Datalab van de gemeente Amsterdam betekent Elke dag met veel energie en plezier werken aan data gedreven oplossingen voor een dynamische en leefbare stad, in een inspirerende werkomgeving én met de meest innovatieve technologieën.
Het DataLab is gevestigd aan de knowledge mile midden in het creatieve centrum van Amsterdam. Hier wordt mondiale kennis samengebracht en wordt gewerkt aan data oplossingen voor de stad. Medewerkers van de gemeente kunnen in het DataLab terecht voor advies en ondersteuning bij hun datavragen. Ook is het een plek waar kennis beschikbaar is over gegevenssets binnen en buiten de gemeentelijke organisatie en waar analyses en visualisaties van gegevens worden ontwikkeld.
In het Datalab van de gemeente Amsterdam ondersteunt het team Dataservices van OIS de hele stad bij data-analyse vraagstukken. Data-experts werken met vernieuwende analysetechnieken aan innovatieve reporting en datascience diensten en maken gebruik van de hypermoderne data-infrastructuur DataPunt.

Onderzoek, Informatie en Statistiek

Het Datalab is een onderdeel van de afdeling Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) van de Gemeente Amsterdam . OIS laat de gemeente Amsterdam optimaal gebruik maken van data en kennis om beslissingen te nemen en beleid uit te voeren Onder andere door data beschikbaar te stellen en toegankelijk te maken en door te laten zien wat je met data en kennis kunt doen. Om deze ambitie te realiseren heeft OIS een aantal initiatieven gestart, waaronder het DataLab Amsterdam, het programma DataPunt en de innovative Fixxx-aanpak.Gemeente Amsterdam.
OIS valt onder het cluster Dienstverlening en Informatie van de Gemeente Amsterdam.

Functieomschrijving

De technisch projectleider is verantwoordelijk voor het coördineren van dataprojecten. De focus van de projecten en ontwikkeling zal liggen op het realiseren van systematische groei van de smart city infrastructuur en langs de lijn van het inlossen van klantvragen waarbij zowel sensordata als gestructureerde data over een infrastructuur worden opgewerkt tot informatieproducten.

Werkzaamheden

Je neemt zowel op organisatorisch als technisch als projectleider de nodige initiatieven om de projecten tijdig en op een kwaliteitsvolle en professionele wijze te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van projectteamleden en betrokken interne en externe partijen. Je bent financieel verantwoordelijk voor de projecten (opstellen realisatievoorstel en budgetbewaking). Je stelt het plan van aanpak op en verzorgt realisatievoorstellen met de klant

Wij vragen

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Wij zijn op zoek naar een natuurlijk leider met een no-nonsense mentaliteit die goed kan gedijen in een hoog dynamisch complexe omgeving. Je hebt een klantgerichte en proactieve, zelfsturende houding en oog voor een flexibele resultaatgerichte manier van werken en de ontwikkeling van medewerkers.
Daarnaast functioneer je op HBO/WO werk- en denkniveau. Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands.

Wat biedt OIS?
OIS biedt een moderne werkomgeving binnen de Gemeente Amsterdam met een team betrokken en gemotiveerde collega’s vol ambitie en een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten. Wij kennen een open cultuur, ‘no nonsense’ mentaliteit en bieden je volop kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van data voor de stad Amsterdam

Functie Eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Je beschikt over minimaal 5 jaar projectmanagement ervaring in een data omgeving, bij voorkeur binnen een overheidssector

 • Je hebt minimaal 2 jaar (in het CV aantoonbare ervaring) met het verzamelen, opschonen, transformeren en integreren van de data, het opzetten van databases of datastructuren tot aan reporting en data science/-analytics ics.

 • Je beschikt over ‘eigen apparatuur’ om te gebruiken tijdens deze opdracht (Bring Your Own Device).

Functie Wensen

 • Je hebt ervaring met Agile

 • Je hebt ervaring met stakeholdermanagement binnen complexe politieke organisaties

 • Je hebt ervaring met het verzamelen, opschonen, transformeren en integreren van de data, het opzetten van databases of datastructuren tot aan reporting en data science/-analytics.

 • Je bent in staat meer dan 4 projecten parallel tot een goed einde te brengen.

Competenties

 • Klantgerichtheid

 • Proactief

 • Communicator

 • Coaching

 • Innovatief

 • Flexibiliteit

 • Vermogen snel te kunnen schakelen

 • Nieuwsgierig

 • Stressbestendig

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

Ja, maximale inhuur is 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

€ 65

Sluitingsdatum

23-09-2016

Sluitingstijd

12:00 uur

Gesprekken

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-09-2016 17:25
  Plaats
  Noordwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-09-2016 06:47
  Plaats
  EDE

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten