Senior Technisch Projectleider

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
1173
Status
Gesloten
Referentie
Ted

Afrondingstoelichting

Klant heeft aanvraag gesloten; nog geen reactie mogen ontvangen.
Heb de vraag uitstaan


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

De technisch projectleider is verantwoordelijk voor het coördineren van dataprojecten. De focus van de projecten en ontwikkeling zal liggen op het realiseren van systematische groei van de smart city infrastructuur en langs de lijn van het inlossen van klantvragen waarbij zowel sensordata als gestructureerde data over een infrastructuur worden opgewerkt tot informatieproducten.

Werkzaamheden

Je neemt zowel op organisatorisch als technisch als projectleider de nodige initiatieven om de projecten tijdig en op een kwaliteitsvolle en professionele wijze te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van projectteamleden en betrokken interne en externe partijen. Je bent financieel verantwoordelijk voor de projecten (opstellen realisatievoorstel en budgetbewaking). Je stelt het plan van aanpak op en verzorgt realisatievoorstellen met de klant

Wij vragen

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Wij zijn op zoek naar een natuurlijk leider met een no-nonsense mentaliteit die goed kan gedijen in een hoog dynamisch complexe omgeving. Je hebt een klantgerichte en proactieve, zelfsturende houding en oog voor een flexibele resultaatgerichte manier van werken en de ontwikkeling van medewerkers.
Daarnaast functioneer je op HBO/WO werk- en denkniveau. Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands.

Eisen kandidaat

De aangeboden kandidaat moet voldoen aan alle geformuleerde eisen. Het niet voldoen aan een eis betekent uitsluiting van verdere beoordeling van de aanbieding. Uit het cv moet duidelijk opgemaakt kunnen worden dat de kandidaat voldoet aan de eisen.

 1. De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. Kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar projectmanagement ervaring in een data omgeving, bij voorkeur binnen een overheidssector

 3. Kandidaat heeft (in het CV aantoonbare) ervaring met de realisatie van data infrastructuren of deelcomponenten hiervan.

Wensen

Uit het cv van de aangeboden kandidaat moet duidelijk opgemaakt kunnen worden of de kandidaat kan voldoen aan onderstaande wensen van het DataLab.

 1. Kandidaat heeft ervaring met Agile

 2. Kandidaat heeft ervaring met stakeholdermanagement binnen complexe politieke organisaties

 3. Kandidaat heeft ervaring met het verzamelen, opschonen, transformeren en integreren van de data, het opzetten van databases of datastructuren tot aan reporting en data science/-analytics.

 4. De Kandidaat is in staat meer dan 4 projecten parallel tot een goed einde te brengen.

De kandidaat beschikt over ‘eigen apparatuur’ om te gebruiken tijdens deze opdracht (Bring Your Own Device).

Competentieprofiel

De kandidaat beheerst onderstaande competenties op gevorderd niveau. De beheersing van de competenties wordt tijdens het matchgesprek beoordeeld. De kandidaat moet in staat zijn om deze competenties tijdens het gesprek aan te kunnen tonen.

 • Klantgerichtheid

 • Proactief

 • Communicator

 • Coaching

 • Innovatief

 • Flexibiliteit

 • Vermogen snel te kunnen schakelen

 • Nieuwsgierig

 • Stressbestendig

Tarief

Max. 70,00 euro

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  14-09-2016 17:51
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-09-2016 09:19
  Plaats
  Westzaan

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-09-2016 21:50
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten