Data Scientist/Engineer Hadoop (Retail)

Opdrachtgever
Capital Big Data
Geplaatst op
16-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
< 250 euro
Op locatie
Den-Haag
Reacties
1
Bekeken
1273
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Ben jij iemand die houdt van pionieren?
Ben jij iemand die houdt van puzzelen?
Ben jij iemand die niet stopt tot het probleem is opgelost?
Ben jij iemand die in staat is om didactisch op te treden?

Kortom, ben jij een Data Scientist in hart en nieren, iemand die vanuit pure passie voor het vak je vastbijt in een project en meedenkt met de klant?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Dan is dit project mogelijk een leuke uitdaging bij een zeer gerenommeerd retail bedrijf met Europese dekking!

Het project
Jij gaat je bezig houden met een een gigantische hoeveelheid data die is opgebouwd in de afgelopen 5 jaar. Informatie die te maken heeft met de bezoekers van de landelijk verspreide winkels in Nederland.
Deze data is terug te vinden op een Hadoop platform.

Doel

Het doel is vrij breed ingezet; haal inzichten uit de data die ervoor kan zorgen dat de winkelketens beter gaan presteren. Deze breed geformuleerde vraag vergt veel van het kleine projectteam van specialisten dat hierop wordt ingezet.
Het is een pilot die zich binnen 3-6 maanden moet gaan bewijzen. Dit bewijs moet jij vanuit jouw expertise op het gebied van Data Science/Engineering gaan leveren.
Verwacht dus niet dat je in een gespreid bed komt waar de vraagstellingen er al liggen. Jij zal de data moeten induiken en zelfstandig inzichten moeten gaan vormen.
Zie het als een puzzel met data van vijf jaar die betrekking heeft op aanschaf van producten, bezoekersaantallen, aanschaf gekoppeld aan brochures die landelijk zijn uitgestuurd, tijdstippen waarop de meeste bezoekers in de winkel aanwezig zijn, kortom een schat aan data die wacht om ontdekt te worden!
Het gaat hierbij niet alleen om het vergaren van inzichten uit het verleden, maar uiteindelijk uiteraard het doen van predictive analyses.
De taken: inzichten krijgen, voorspellingen doen, modellen ontwerpen, scripting, loading, koppelen, automatiseren van de data retrievel.

Kernwoorden
Gretig, Didactisch, Probleemoplosser, Creatieveling, Hadoop deskundige, Data Scientist/Engineer, Per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-09-2016 14:55
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten