Informatie analist

Opdrachtgever
Developers.nl
Geplaatst op
15-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
720
Status
Gesloten
Referentie
DEV20160915-03

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Allereerst dank voor uw interesse in deze rol. De aanvraag is inmiddels gesloten. Er is contact geweest met de desbetreffende freelancer.

Graag bewaren wij uw gegevens in onze database voor eventuele toekomstige opdrachten.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Developers.nl

Puntegaalstraat 85
3024 EB Rotterdam
+31 10 30 35 929
info@developers.nl
www.developers.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Voor een klant zijn wij op zoek naar een informatie analist.

Functieomschrijving
Als Informatie Analist inventariseer je de eisen en wensen vanuit de business voor aanpassingen op de Mainframe en Client / Server systemen en processen. Deze wensen vertaal je vervolgens naar het juiste niveau van functionele ontwerpen klaar voor verdere implementatie door de ontwikkelaars.
Je analyseert de huidige systemen en processen en komt met verbeteringsvoorstellen voor een optimale systeeminzet, voor nu en in de toekomst.

Voor de informatie analyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en gereedschappen, zodat een goede overdracht, inbedding in de organisatie en documentatie gegarandeerd wordt.
Naast het opstellen van de functionele eisen ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van testscenario’s en eventueel toetsen / acceptatietesten van door het team gebouwde oplossingen. Je rapporteert aan de projectmanager of rechtstreeks aan de informatie manager.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO en/of Academische opleiding. Je bent vertrouwd met mainframe en Client / server systemen en applicaties. Je bent sterk analytisch en bent in staat om business vragen te vertalen in optimale systeemoplossingen. Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt. Met deze eigenschappen ben je goed in staat om in een dynamische en veeleisende omgeving de belangrijke zaken van de minder belangrijke te scheiden. Bewezen ervaring op het gebied van Requirement Engineering en Informatie Analyse is een vereiste, evenals relevante ervaring met Cobol en Mainframe.
Je kunt zowel zelfstandig als in (project)teamverband werken. Ook het zelfstandig managen van (kleine) projecten kan tot jouw takenpakket behoren. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Start

asap

inzet

40 uur

duur

1 jaar

locatie

Eindhoven

Interesse?
Graag reageren met passende motivatie, tarief, beschikbaarheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-09-2016 14:54
  Plaats
  Hooglanderveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten