Servicespecialist Telecom

Opdrachtgever
Lefit Interim B.V.
Geplaatst op
16-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zeeland
Reacties
0
Bekeken
2801
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Lefit Interim komt voor haar opdrachtgever, een vooraanstaande utility company in Zeeland, graag in contact met een Servicespecialist Telecom.

Je werkt in het Team technisch product development & services. Dit team is jaarlijks verantwoordelijk voor een technische correcte implementatie (ism met externe leveranciers) van zo'n 50-tal nieuwe aan externe klanten geleverde diensten en dienstmodificaties in OSI Model op laag 5t/m7 . Voorbeelden zijn managed (multiscreen) videodiensten, VoIP, wifi roaming, webhosting, clouddiensten, back up services, scripting, securitydiensten, authenticatie, etc.

Als servicespecialist Telecom ben je in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en beheren van multimediadiensten als managed video. Je werkt business requirement en architectuur uit. Aan de hand van het architectuurdocument werk je aan HLD en LLD en stel je vraagspecificatie, systeemarchitectuur en technisch ontwerp op. Ook zorg je voor de implementatie van de nieuwe dienst of dienstwijzigingen. Voor de uitvoering van bouw en beheer werk je samen met interne en externe partners. Je stelt testprotocollen op en je test hard-software voor upgrades en security. Als service specialist ben je gesprekspartner voor de afdeling product management.

Herken jij jouw ervaringen, evt aangevuld met Eurodocsis, ITIL, IPv6, MCSA, MCSE, etc., neem dan contact met ons op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten