Adviseur elektrotechnische installaties

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
15-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Terneuzen en Bergen op zoom
Reacties
0
Bekeken
928
Status
Gesloten
Referentie
IGB80709919

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur met ervaring bij verplaatsing van elektrotechnische installaties, zoals noodstroomcentrale en walradar binnen infrastructurele projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Nederland en Vlaanderen hebben in 2005 een verdrag gesloten over samenwerking op het gebied van beleid en beheer van het Schelde-estuarium. Naar aanleiding van dit verdrag, dat op 1 oktober 2008 inwerking is getreden, is de Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie (VNSC) opgericht. De projectgroep Nieuwe Sluis Terneuzen is 1 van de werkgroepen binnen de VNSC. In de periode 2005-2008 werd in het kader van de Nederlandse MIRT-procedures een verkenningsfase uitgevoerd voor de verbetering van de maritieme toegankelijkheid van de Kanaalzone Gent-Terneuzen. Hierbij werden oplossingen verkend en bestudeerd voor de toekomstige problemen met het huidige sluizencomplex in Terneuzen, en de bestaande Westsluis in het bijzonder.
Na de verkenning heeft er in de periode 2008-2011 nog nader onderzoek plaatsgevonden (No-Regret fase). Op basis van de resultaten van de verschillende studies uit deze verkenningsfase, werden onderhandelingen gevoerd tussen Nederland en Vlaanderen.

De planuitwerkingsfase werd vanaf medio 2012 tot heden uitgevoerd. Doel van de planuitwerking is het opleveren van een aanbestedingsgereed dossier en het hebben van een Tracébesluit. Het Tracébesluit is in maart 2016 genomen en de marktbandering is in kwartaal 2 2016 ingezet.
In 2015 is bovendien als beheersmaatregel op de tijdskritische planning van het project de overbruggingsfase gestart die enkele conditioneringswerkzaamheden in de planning naar voren haalt. Nu hiermee de realisatiefase aanstaande is, hebben de Nederlandse en de Vlaamse opdrachtgevers hun gezamenlijke intenties voor deze fase en de daaropvolgende beheer en onderhoudsfase bevestigd in een Verdrag, dat in 2015 is ondertekend en sinds 1 maart in werking getreden.
In de realisatiefase, die binnenkort van start zal gaan, wordt de Nieuwe Sluis gebouwd op basis van het Design & Construct (D&C) contract. Na de aanbesteding en gunning, voorzien in 2017, staat het projectteam, dat conform de IPM systematiek zal worden ingericht, voor de uitdaging de succesvolle realisatie van dit bijzondere project tot stand te brengen.

De uitwerking van het project volgt de Werkwijzer Aanleg 2.0 (Rijkswaterstaat) met als doel het invulling geven van uniform werken in en aan projecten, zowel op het niveau van algemene werkwijze, projectstructuur en projectorganisatie.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U wordt binnen het omgevingsteam belast met en betrokken bij contacten en onderhandelingen met de externe partijen omtrent verplaatsing van elektrotechnische installaties, zoals noodstroomcentrale en walradar.

 • U geeft zorgvuldig vorm van contacten met betrokken belanghebbenden.

 • U draagt zorgt dat de functie stroomvoorziening gedurende de bouw van de sluis blijft gehandhaafd.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Electrotechniek of Civiele Techniek.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van complexe projecten op het vlak van Electro-technische installaties.

 • U hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met risicogestuurd denken en toetsen.

 • U hebt minimaal werkervaringsniveau van een professionals (minimaal 5 jaar ervaring) als adviseur Electro-technische installaties.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring bij verplaatsing van elektrotechnische installaties, zoals noodstroomcentrale en walradar.

 • U dient per direct beschikbaar te zijn.

Wensen

 • U hebt kennis van voor deze functie relevante wet- en regelgeving, (beleids)kaders en de Rijkswaterstaatstandaarden.

 • U hebt kennis van de huidige situatie op en rond het Sluizencomplex in Terneuzen.

 • U hebt kennis en ervaring met vraagstukken van een met dit project, qua omvang en complexiteit, vergelijkbaar infrastructuurproject.

 • U hebt ervaring met het werken in een grensoverschrijdende context.

Waar?

Terneuzen en Bergen op Zoom

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 14 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2018, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 23 september aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten