SAP Workflow consultant

Intermediair
Source Automation BV
Geplaatst op
16-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
475
Status
Gesloten
Referentie
Source

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Excuses voor de geringe profiel omschrijving, maar voor de klant zijn wij opzoek naar een SAP Workflow consultant, voor maximaal 20 uur tot 31-12-2016, met vrijwel geganrandeerde verlenging in Q1 2017:

Wij zijn op zoek naar een goede Workflow consultant om te helpen vanuit zowel technisch als functioneel perspectief bij:

Beheer : onderhoud, incident oplossing en changes op bestaande workflows, voornamelijk in de gebieden van Invoice Management, HR approvals en PS.

Projecten : ondersteuning van verschillende projecten met betrekking tot onderhoudsconcepten (MM en PM : energiecentrales en Warmte) en Invoice Management (uitrol nieuwe Invoice Management oplossing).

Focus zijn SAP ERP workflows (e.g. budget / procurement / HR / portal) en zoals gebruikelijk een mix van beheer/project werk.

Kennis van Nederlandse taal is geen vereiste, lange reist-afstanden liever niet. De 20 uur kunnen flexibel worden ingevuld in overleg.

Start 1-10
Duur minimaal 3 maanden (met vrijwel gegarandeerde verlenging in Q1).
Inzet 20 uur
Tarief Scherp

Deadline maandag 19-9 14.00

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten