Medewerker beheer en onderhoud / Contractbeheerder

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
16-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
585
Status
Gesloten
Referentie
IGB80812538

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een medewerker beheer en onderhoud / contractbeheerder met ervaring met het beheren en organiseren van de uitvoering van onderhoudscontracten bij een waterschap.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap.

U bent werkzaam voor beheren en organiseren van onderhoudscontracten.

Onderhoud werkt steeds meer met meerjarige Onderhoudscontracten voor het uitvoeren van Onderhoud. Voordeel hiervan is dat het aantal aanbestedingen lager wordt waardoor ze efficiënter kunnen gaan werken, door vergelijkbare werkzaamheden te bundelen en aan een beperkt aantal marktpartijen te gunnen aanbestedingsvoordeel kunnen realiseren en ze beter aantoonbaar rechtmatig kunnen aanbesteden.

De komende jaren moeten een groot aantal nieuwe contracten worden afgesloten en bestaande contracten worden verlengd. Deze contracten moeten vervolgens ook in beheer worden genomen. Het betreft contracten voor de uitvoering van het meerjarig onderhoud na de oplevering van projecten, zoals voor de ATEX installaties (onder andere Protego’s, appendages, vlamdovers) en de natuurvriendelijke oevers Reeuwijk, maar ook het beheer van contracten die zijn overgedragen vanuit de afdeling WS in het kader van het centraliseren van onderhoud, zoals de maai- en kroosbestekken.

Daarnaast worden contracten opgesteld ten behoeve van het verder professionaliseren van het onderhoud en als gevolg van de inrichting van het preventief onderhoud. Hierbij valt te denken aan uiteenlopende onderwerpen zoals het bundelen van de inkoop en het beheer van gereedschappen, ijzerwaren en elektrotechnische materialen of contracten voor (kleinschalige) herstelwerkzaamheden aan waterstaatkundige werken.

Momenteel moet met hoge urgentie de aanbesteding van het onderhoud van de natuurvriendelijke oevers Reeuwijk en het beheer / uitvoering van de maai- en kroosbestekken en bijbehorende afstemming met 19 aannemers en hun watersysteembeheerders worden opgepakt.
De beschikbare capaciteitsinzet binnen de afdeling Onderhoud is ontoereikend om deze toename van werkzaamheden op het gebied van contractbeheer op te kunnen pakken. Om het onderhoud op de natuurvriendelijke oevers en het maai- en krooswerk te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat er een contractbeheerder bij komt.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van de uitvoering van onderhoudscontracten.

 • U voert operationeel en administratief werk uit voor de contractmanager, hierbij wordt het beheren, bewaken, managen en implementeren van het onderhoudscontract verstaan.

 • U hebt op contractueel niveau contact met de leverancier.

 • U kent de inhoud van het onderhoudscontract, zoals de inhoud van de opdracht, prestatie afspraken, voorwaarden, termijnen, prijzen et cetera.

 • U bewaakt, controleert, stuurt en rapporteert op contractniveau. Hierbij wordt u ondersteund door de contractuitvoerders. De operationele uitvoering van de onderhoudscontracten worden uitgevoerd door de contractuitvoerders.

 • U zorgt ervoor dat de contractuitvoerders de juiste input geven en stuurt het contractuitvoeringsproces aan.

 • U speelt een belangrijke rol bij het leveren van input voor onderhoudsaanbestedingen.

 • U denkt samen met de operationele onderhouders na over de behoefte van onderhoudscontracten en levert onder andere informatie aan ten behoeve van de vraagspecificatie, plan van eisen en EMVI criteria voor de inschrijfleidraad van een aanbestedingstraject. 

Eisen

 • U beschikt over hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring met onderhoudscontracten.

 • U hebt ervaring met een waterschap en/of hoogheemraadschap.

 • U hebt ervaring met het opstellen van vraagspecificaties.

 • U hebt ervaring met het opstellen van Plan van Eisen en EMVI-criteria.

Waar?

Leiden

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 27 september aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten