Senior Customer Experience Marketeer a.i.

Intermediair
Digital Marketing Professionals
Geplaatst op
20-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
4
Bekeken
735
Status
Gesloten
Referentie
DMP Senior Customer Experience M

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op Freelance.nl.
De opdrachtgever heeft inmiddels een kandidaat gevonden via een ander netwerk.


Omschrijving

De functie
Als sr. customer experience marketeer bestuur je in samenwerking met het team de totale marketingmix en customer journey voor een specifieke doelgroep. Je bent hierin gesprekspartner voor senior management en directie. De markt-, klant- en distributie-ontwikkelingen vertaal je door naar naar beleid en vooral concrete activiteiten. Je zorgt voor vernieuwing in proposities op 3 productlijnen (Schade, Inkomen en Centraal Beheer Diensten). Je benadrukt daarbij de mobile/online/digitale visie. Zorgt voor vernieuwde klantbediening met focus op excellente customer experience en lage cost-to-serve. Je bent budget- en resultaat verantwoordelijk en legt hierover verantwoording af. Je bent daarom verantwoordelijk voor het verhogen klantwaarde, rendement en ROI. Je brengt een behoorlijke (vernieuwende) ervaring met je mee en bent in het bezit van NIMA C, aangevuld met opleidingen in digital en CRM. Je bent in het bezit van WFT diploma's op het gebied van Zakelijke Schade en/of Inkomen. Je hebt ervaring in informeel aansturen van een commerciële keten, aansturen van digitale marketing op meerdere productlijnen gericht en op het behalen van resultaat (target, pricing, rendement). Samen met Sales, divisie Schade & Inkomen en het business team verantwoordelijk voor realisatie van aquisitie, behoud en rendement targets binnen zijn/haar segment, over business lines en kanalen heen. Heeft visie op de markt en de ontwikkelingen hierbinnen op klant-, distributie- en productniveau. En vertaalt deze door naar concrete activiteiten die je met het team realiseert. Is een hoogwaardige gesprekspartner voor ketenpartners. Zorgt voor hoogwaardige customer experience, innovatieve proposities/bediening en effectieve marktbewerking richting klanten en/of partners. Zorgt voor de juiste prioritering van werkzaamheden binnen het scrumteam, aligned met de keten.

Kernactiviteiten

 • Doorgrondt markt-, klant- en distributie-ontwikkelingen en vertaalt naar beleid en concrete activiteiten.

 • Zorgt voor vernieuwing in proposities en zet deze succesvol in de markt.

• Zorgt voor vernieuwde klantbediening met focus op excellente customer experience en lage cost-to-serve.

 • Beheert bestaande proposities en producten en zorgt voor voldoen aan eisen rondom wet- en regelgeving.

• Is verantwoordelijk voor verbeteringen n.a.v. klachtenrapportage.

 • Bestuurt in samenwerking met het team de totale marketingmix (o.a. propositie, commerciële pricing, promotie, distributie)

 • Ontwikkelt en realiseert in samenwerking met het team marktbewerking om targets te realiseren en legt hierover namens het scrumteam verantwoording af aan directie en sr management. • Is budget- en resultaat verantwoordelijk en legt hierover verantwoording af.

• Verantwoordelijk voor verhogen klantwaarde, rendement en ROI.

Het profiel
Je brengt (vernieuwende) ervaring met je mee en bent in het bezit van NIMA C, aangevuld met opleidingen in digital en data gedreven marketing. Je bent in het bezit van WFT diploma's op het gebied van Zakelijke Schade en/of Inkomen. Minimaal 5-8 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring in het werken binnen een commerciële keten, beïnvloeden van digitale marketing gericht op meerdere productlijnen en op het behalen van resultaat (target, pricing, rendement). Bij voorkeur breng je kennis en ervaring mee op het gebied van inkomen (zowel AOV al collectief). Je hebt ervaring met het werken met agile/scrum methodiek en bent in het bezit van sterke digitale marketing vaardigheden. Afgeronde WO-opleiding bedrijfskunde, economie en/of marketing. Minimaal 5-8 jaar ervaring. NIMA C, aangevuld met opleidingen op het gebied van digital en CRM. Daarnaast vakinhoudelijke opleidingen op het gebied van Inkomen, Schade en Vertrouwd Communiceren. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
Achmea De medewerker maakt onderdeel uit van een gemeenschap van betrokken mensen waar de klant zich goed verzekerd weet. In deze gemeenschap hanteren we de kernwaarden inleven, vernieuwen en waarmaken als leidraad voor ons handelen en ontwikkelen we ons continu op de kernkwaliteiten verbinden, vakmanschap en verbeteren. Bij alle handelingen maakt de medewerker de afweging in hoeverre zijn handelen in dienst staat van de klant en doelstellingen van Achmea. Marketing Centraal Beheer Bedrijven Centraal Beheer bevindt zich in een omgeving die sterk in beweging is. Data-driven werken is essentieel en digitalisering wordt steeds belangrijker in het leven van onze klanten en partners. Dit verandert klantinteractie in zowel het directe als indirecte kanaal. Wij willen onze klanten een moderne, excellente klantbediening geven, nu én in de toekomst. Werken en denken vanuit de klant is de basis. We werken met minder complexiteit, meer samenwerking en een hogere productiviteit door de kanteling naar een agile marketingorganisatie met een scrum way-of-working. Essentieel hierbij is een hoge learning agility bij de medewerkers: het vermogen om op basis van nieuwe ervaringen snel en flexibel nieuw effectief gedrag te ontwikkelen. Zo geven we invulling aan ‘extreem klantgericht’, ‘snel & slagvaardig’ en het creëren van ‘meer onderscheidend vermogen’ in de markt. Binnen Marketing Bedrijven werken we in multidisciplinaire teams kortcyclisch aan concrete resultaten. De nieuwe afdeling bestaat uit 6 businessteams die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van de markt. Elk businessteam bestaat uit customer experience marketeers, content- en communicatie experts en online- en data specialisten. Je bent werkzaam binnen een businessteam waar multidisciplinair wordt samengewerkt met Online, Content & Communicatie en Data Science. Daarnaast spin in het web rondom commerciële sturing in samenwerking met ketenpartners zoals Sales, divisie Schade & Inkomen, Finance & Control en IT.

Opdrachtgever biedt

Een functie voor de periode van 3 maanden (tot 31 december 2016) voor 36 uur per week binnen de divisie Centraal Beheer, locatie Apeldoorn. De startdatum is zo spoedig mogelijk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  20-09-2016 11:29
  Plaats
  Assen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-09-2016 16:43
  Plaats
  Mook

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-09-2016 11:41
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-09-2016 14:59
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten