Content & communicatie specialist a.i.

Intermediair
Digital Marketing Professionals
Geplaatst op
20-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
4
Bekeken
861
Status
Gesloten
Referentie
DMP Content & communicatie speci

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op Freelance.nl.
De opdrachtgever heeft inmiddels een kandidaat gevonden via een ander netwerk.


Omschrijving

De functie
Als content en communicatie specialist ben je mede verantwoordelijk voor realisatie van acquisitie, behoud en rendement targets binnen je segment. Dit doe je over productlijnen en kanalen heen. Je bent je mede verantwoordelijk voor 3 productlijnen binnen onze twee merken Centraal Beheer en Avero en de indirecte en directe bediening. Je vertaalt de te realiseren multichannel doelstellingen zelfstandig door naar concrete communicatie activiteiten die met het team gerealiseerd worden. Zo realiseer je een excellente klantbediening en een hoge ROI. Je schrijft mede voor online en hebt kennis van CMS en SEO. Je bent werkzaam binnen een businessteam waar multidisciplinair wordt samengewerkt met Propositie & doelgroep, Online en Data Science. Mede verantwoordelijk voor realisatie van acquisitie, behoud en rendement targets binnen zijn/haar segment, over productlijnen en kanalen heen. En vertaald deze zelfstandig door naar concrete communicatie activiteiten die met het team gerealiseerd worden. Je begrijpt hoe de wereld van marketing automation, community’s, portals & social media werkt en integreert deze op een consistente en hoogwaardige wijze met offline initiatieven. Je meet continue, stuurt bij en evalueert campagnes. Zo realiseer je een excellente klantbediening en een hoge ROI.

Kernactiviteiten
• Je werkt operationeel/tactisch mee. Je geeft vorm aan data gedreven cross-mediale communicatie-programma’s en realiseert merk breed een consistente en vernieuwende communicatie-aanpak.
• Je ontwikkelt, monitort en verbetert communicatiebeleid vanuit ambitie om een sterk merk te bouwen bij klanten en partners te realiseren.
• Je beheert en innoveert hierbij al onze paid, owned en earned media.
• Je bent mede verantwoordelijk voor alle content, off- en online en het actueel (laten) houden hiervan.
• Mede verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze merken, niet alleen gericht op nieuwe klanten maar ook op bestaande klanten. Altijd vanuit een data gedreven en factbased aanpak.

 • Je verzorgt de functionele communicatie bij bijvoorbeeld conversies, prolongaties en rendementsverbeteringen.

Het profiel
Je bent in het bezit van een HBO diploma communicatie. Aangevuld met een opleiding op beroepsniveau B op het gebied van digital marketing/communicatie. Opleiding Vertrouwd communiceren & schrijven voor het web is gewenst. Vakinhoudelijke opleidingen op het gebeid van Schade en Inkomen is een pré. Je hebt kennis van de merkpositionering en bent in staat deze door te vertalen in concrete activiteiten / merk te bewaken. Je weet hoe je content in een cross-mediale omgeving relevant, aantrekkelijk en inspirerend maakt. Dat is een echte must, net als knowhow op het gebied van branding, social media, blogs en andere manieren van online distributie. Je hebt ervaring met het werken met Agile/scrum. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
Achmea De medewerker maakt onderdeel uit van een gemeenschap van betrokken mensen waar de klant zich goed verzekerd weet. In deze gemeenschap hanteren we de kernwaarden inleven, vernieuwen en waarmaken als leidraad voor ons handelen en ontwikkelen we ons continu op de kernkwaliteiten verbinden, vakmanschap en verbeteren. Bij alle handelingen maakt de medewerker de afweging in hoeverre zijn handelen in dienst staat van de klant en doelstellingen van Achmea. Marketing Centraal Beheer Bedrijven Centraal Beheer bevindt zich in een omgeving die sterk in beweging is. Data-driven werken is essentieel en digitalisering wordt steeds belangrijker in het leven van onze klanten en partners. Dit verandert klantinteractie in zowel het directe als indirecte kanaal. Wij willen onze klanten een moderne, excellente klantbediening geven, nu én in de toekomst. Werken en denken vanuit de klant is de basis. We werken met minder complexiteit, meer samenwerking en een hogere productiviteit door de kanteling naar een agile marketingorganisatie met een scrum way-of-working. Essentieel hierbij is een hoge learning agility bij de medewerkers: het vermogen om op basis van nieuwe ervaringen snel en flexibel nieuw effectief gedrag te ontwikkelen. Zo geven we invulling aan ‘extreem klantgericht’, ‘snel & slagvaardig’ en het creëren van ‘meer onderscheidend vermogen’ in de markt. Binnen Marketing Bedrijven werken we in multidisciplinaire teams kortcyclisch aan concrete resultaten. De nieuwe afdeling bestaat uit 6 businessteams die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van de markt. Elk businessteam bestaat uit customer experience marketeers, content- en communicatie experts en online- en data specialisten. Je bent werkzaam binnen een businessteam waar multidisciplinair wordt samengewerkt met Propositie & doelgroep, Online en Data Science.

Opdrachtgever biedt

Een functie voor de periode van ongeveer 3 maanden voor 36 uur per week binnen de divisie Centraal Beheer, locatie Apeldoorn. De startdatum is zo spoedig mogelijk en de inzet loopt tot 31 december 2016,

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  20-09-2016 12:46
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-09-2016 15:08
  Plaats
  Achterveld (Provincie Utrecht)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-09-2016 08:58
  Plaats
  Deil

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-09-2016 20:23
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten