Teamleider Reporting

Intermediair
Hays
Geplaatst op
20-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
45-55
Op locatie
Omgeving Oss
Reacties
4
Bekeken
779
Status
Open
Referentie
Teamlead Reporting & Sap impleme

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Ben jij de tijdelijke teamleider voor ons (kleine) reporting team binnen een interessante farmaceutische multinationale organisatie? Lees dan snel verder en reageer!

Jouw nieuwe organisatie
Voor onze opdrachtgever, één van de snelst groeiende spelers in de internationale farmaceutische industrie, zijn wij op zoek naar een Teamleider Reporting. De organisatie, gevestigd in de regio Brabant, is tegenwoordig wereldleider in de productie van API’s voor de farmacie.
Om de groei verder te bestendigen zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider voor de reportingafdeling. Met de overstap naar SAP liggen er mooie uitdagingen in het verbeteren en efficiënter inrichten van werkprocessen.

Jouw nieuwe positie
Als Teamleider Reporting ben je verantwoordelijk voor alle operationele zeken op de afdeling General Ledger, Entitity Accounting & Reporting, Fixed Assets, Project Accounting , Group Reporting en de Statutaire Reportage. Hiertoe zul je vier medewerkers op de afdeling General Ledger aansturen. Daarnaast draag je zorg voor de handhaving van accounting- en compliance richtlijnen in de administratieve processen van de afdeling volgens de Accounting Standards & Procedures (ASP), IFRS, DutchGAAP, Internal Control Framework (ICF) en King 3. Bovendien zal je, op basis van de rapportage-eisen van DNB, CBS en overige externe instanties zorgen voor een juiste, volledige en tijdige rapportages op maand-, kwartaal- en jaarbasis.
Je andere uitdaging zal liggen in het begeleiden en ondersteunen van de implementatie van SAP en het verbeteren en inrichting van werkprocessen hieromtrent.
De accountingafdeling bestaat uit 11 FTE’s en bestaat uit jouw team General Ledger met daarnaast teams verantwoordelijk voor Accounts Payable en Cash Management.

Wat jij nodig hebt voor succes
De ideale kandidaat heeft een bachelorsdiploma in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een internationale productieomgeving. Kennis van IFRS is een vereiste, evenals een ruime ervaring met SAP, Excel en bij voorkeur Cognos of andere consolidatiesoftware.
Wegens het in Zuid-Afrika gevestigde hoofdkantoor is een perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelste taal (zowel mondeling als in geschrift) een must. Daarnaast werk je graag in een rustige, degelijke, maar informele omgeving waarbinnen je zelf verantwoordelijk bent voor de structuur in je werk.
Wanneer je leidinggeeft doe je dit het liefst coachend en wanneer je uitdagingen opmerkt ga je hier graag hands-on en slagvaardig mee om. Alles om je doelen van procesverbetering zo effectief en efficiënt mogelijk te behalen.

Wat je daarvoor terugkrijgt
Onze opdrachtgever is een grote speler met een duidelijke positie in de markt. Daarom ontvang je, naast een rustige maar dynamische en informele omgeving met veel vrijheid, een marktconform uurtarief tussen de 45 en 55 euro, inclusief reiskosten.

Solliciteer nu, of laat een bericht achter.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  20-09-2016 13:37
  Plaats
  DEVENTER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-09-2016 14:05
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-09-2016 13:09
  Plaats
  tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-09-2016 12:47
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten