Projectleider uitvoering

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1072
Status
Gesloten
Referentie
IGB81160550

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een ervaren projectleider uitvoering / directievoerder voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur, inrichting van de openbare ruimte en ondergrondse afvalinzamelingssystemen.

Wie?

Onze opdrachtgever is het Ingenieursbureau van een gemeente en valt onder het cluster Ruimte en Economie.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Het bureau is lead buyer voor de fysieke sector en heeft veel expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement.

De belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van Amsterdam, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op projecten.

 • U bewaakt namens de opdrachtgever de voortgang, de kwaliteit en het budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel.

 • U onderhandelt, stemt af en stuurt bij.

 • U bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor.

 • U ondersteunt vanuit uw rol de projectleider en voorbereiders met het maken van ontwerpen en opstellen van bestekken. De werkzaamheden omvatten de velden directievoering en kabel- en leidingcoördinatie.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau binnen het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma. 

 • U hebt minimaal 10 jaar ervaring met civieltechnische projecten.

 • U hebt tenminste de afgelopen 5 jaar in de functie van directievoerder UAV op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur gewerkt in een complexe, grootstedelijke omgeving.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring met het coördineren van kabel- en leidingwerkzaamheden.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring met het verzorgen van de omgevingsconditionering, BLVC-aspecten van infraprojecten van de gemeente, bouwprojecten van projectontwikkelaren en andere belanghebbenden.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring met contracten betreffende ondergrondse afvalinzameling systemen.

Wensen

 • U hebt recente (maximaal 2 jaar oud) ervaring met de procedures van het Amsterdamse ‘coördinatiestelsel werken aan de weg’.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 28 september aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten