Deployment manager

Intermediair
Source Automation BV
Geplaatst op
22-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Maastricht
Reacties
0
Bekeken
151
Status
Gesloten
Referentie
5569

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Wij ontvangen graag alleen ZZP-ers in een payroll constructie of kandidaten die in dienst zijn bij de aanbiedende organisatie.

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau.

  • Ervaring als programmamanager (of projectmanager), bij voorkeur in de telecomsector met mobiele netwerken en bijbehorende technologie├źn.

  • Affiniteit met Networking of IT, je hoeft geen specialist te zijn maar enige kennis helpt.

  • PM hygi├źne moet op orde zijn (inzicht kosten, rapportage, projectdocumentatie, proces volgen), zorgen voor structuur.

  • Ervaring met werken met diverse leveranciers.

  • Multitasker, je moet in staat zijn om een veelvoud aan projecten te managen.

Rol Deploy Manager

Als deploy manager ben je verantwoordelijk voor een programma van projecten en de uitvoering hiervan binnen een fiscaal jaar.

Je faciliteert tijdens het opstarten en design en zorgt dat de benodigde partijen het project uitvoeren volgens de afspraken m.b.t. tijd, budget, kwaliteit. Daarnaast zorg je voor overdracht naar operations. Je rapporteert de voortgang van het programma aan de relevante stakeholders. Het merendeel van je tijd zit je in Maastricht

Achtergrond

Binnen Nederland is de organisatie Technology verantwoordelijk voor alles op het gebied van technologie, van het mobiele Core & Access netwerk tot interne IT tot zakelijke dienstverlening en security. De afdeling Network Services & Platforms is verantwoordelijk voor het mobiele netwerk van Nederland. Binnen deze afdeling zitten de architecten (verantwoordelijk voor high level planning en netwerk projecten), engineers (opstarten en technische uitwerking projecten) en deploy managers (begeleiden projecten, veelal door externe vendoren uitgevoerd).

Startdatum: Zsm

Duur opdracht: 3 maanden met optie op verlenging

Inzet: Fulltime

Tarief: Marktconform

Deadline: Donderdag 22 september om 16.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten