Teammanager Internal Audit

Opdrachtgever
Baker Tilly Berk NV
Geplaatst op
22-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
692
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste ZZP'ers,

Dankjewel voor jullie interesse in de functie Teammanager Internal Audit. Helaas hebben wij besloten om niet in te dienen.

We hebben jullie gegevens in ons systeem opgeslagen. Zodra er een geschikte vacature vrijkomt, nemen wij contact met jullie op!

Met vriendelijke groet,
Het Baker Tilly Berk team


Omschrijving

Teammanager Internal Audit

Voor onze opdrachtgever in de verzekeringsbranche zijn wij per direct op zoek naar een teammanager Internal Audit. Heb jij ervaring in het auditvakgebied en ruime ervaring in het leiding geven aan professionals? En heb je kennis van het zorgverzekeringsstelsel? Bekijk dan snel onze vacature!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is volop in beweging en wil dat de zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar blijft. De afdeling Internal Audit geeft interne en externe stakeholders extra zekerheid en proactief advies over de kwaliteit van de interne beheersing. De afdeling rapporteert periodiek rechtstreeks CEO en is gesprekspartner van de directieraad, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder meer de inrichting en werking van de governance, het functioneren van het risicomanagement, de naleving van wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van programma's en projecten. Bij Internal Audit werken 15 auditors die een financial, operational of IT audit deskundigheid hebben.

Jouw functie

Als teammanager Internal Audit ben je leidinggevende, auditexpert en lid van het managementteam (MT) Internal Audit. In je leidinggevende rol geef je leiding aan een team van 5 tot 7 (senior) auditors. Deze zelfstandige professionals voeren audits uit op de meest risicovolle of van strategisch belang zijnde primaire en ondersteunende processen. Dat doen ze conform de geldende kwaliteitstandaarden. Jij begeleidt, instrueert, motiveert en coacht hen daarbij om steeds het beste uit zichzelf te halen. Zelf ben je een expert op het gebied van financial, operational of IT audit. Een registeraccountant die ook ruime ervaring heeft in het uitvoeren van operational audits is voor ons de geschiktste kandidaat. Je beoordeelt in deze rol samen met je teamleden de meest kritische bedrijfsprocessen en systemen van de organisatie en je bent proactief betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische ontwikkelingen. De uitkomsten van je audits vertaal je in voor bestuurders, directieleden, managers en externe stakeholders bruikbare conclusies en adviezen en bouwt hiermee aan duurzame klantrelaties. Als MT lid ben je nauw betrokken bij de besturing van de afdeling Internal Audit. De afdeling Internal Audit is volop in ontwikkeling en dat pakken we projectmatig aan. Jouw gedrevenheid in combinatie met je kennis en ervaring is de perfecte mix om hierin samen met het MT een voortrekkersrol in te vervullen.

Je dient te beschikken over de volgende kennis en ervaring

Kennis

 • Een afgeronde academische studie aangevuld met een post master opleiding RA/RO/RE;

 • Relevante werkervaring in het auditvakgebied in een financiële instelling en ruime ervaring in het leiding geven aan professionals;

 • Kennis van het zorgverzekeringsstelsel en het vereveningsmodel, relevante wet- en regelgeving (zoals Governance codes, Wft, Solvency II, Zvw, WLZ) en het International Professional Practice Framework (IIA).

Vaardigheden

 • Een krachtige persoonlijkheid waarmee je draagvlak weet te creëren bij interne en externe stakeholders, medewerkers motiveert en coacht en gedreven blijft in je eigen verdere ontwikkeling;

 • Zelfstandigheid, daadkracht en resultaatgerichtheid: afspraak is afspraak

 • Omgevingsbewustzijn, goed kunnen samenwerken en kunnen vernieuwen

 • Uitstekende analytische vaardigheden en uit kunnen stijgen boven de inhoudelijke materie en je eigen vakgebied;

 • Beknopt en helder kunnen formuleren van je boodschap door hoofd- en bijzaken te scheiden en draagvlak kunnen creëren voor je adviezen.

Inzet

Periode

oktober 2016 t/m februari 2017

Uren per week

36 uur

Omgeving

Standplaats is in overleg Enschede, Groningen of Wageningen

Tarief

Zo scherp mogelijk

Spreekt deze opdracht jou aan? Ben je voor de komende periode beschikbaar? Solliciteer dan middels jouw CV en motivatiebrief te versturen, voorzien van een passend uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  23-09-2016 11:24
  Plaats
  Uitgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-10-2016 10:05
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten