software ontwikkelaar (Front-end / HTMLS-CSS)

Intermediair
Kei Uitzendbureau
Geplaatst op
23-09-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
64
Status
Gesloten
Referentie
EF 1477124

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar (Front-end / HTMLS-CSS). Dit betreft een tijdelijke functie van 3 oktober 2016 t/m 31 december 2016. Als front-end developer werk je aan bij het zakelijk team van onze opdrachtgever. Je werkt in een scrumteam bestaande uit een informatie analist, java/angular en front-end developers en testers. Onder de werkzaamheden vallen: Ontwikkelen van de nieuwe functionaliteiten binnen het zakelijk domein (CSS/HTML) die gebruikt worden door de Angular 2 applicatie. Mock-ups omzetten naar front-end inclusief responsive webdesign. Je komt te werken op de afdeling Realisatie Internet. Realisatie Internet bestaat uit meerdere scrum teams bestaande uit Informatie Analisten, (Java-)developers en testers. Deze scrumteams zijn verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe applicaties en het onderhoud van deze applicaties. De scrumteams worden door een Product Owner vanuit de business voorzien van geprioriteerd werk.

Minimaal HBO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar ervaring met front-end development van complexe sites. Minimaal 4 jaar ervaring met HTML/CSS/Javascript. Minimaal 2 jaar ervaring met Agile werken. Ervaring met Angular 2 (of AngularJS) is een pré. Ervaring met Sass en Typescript is een pré. Ervaring met technieken als NPM, Grunt, Bower, Modernizr, RequireJS is een pre. Ervaring met responsive webdesign is een pre. Ervaring met unittesten met Javascriptcode. Kennis van de beperkingen van specifieke browserversies en devices. Kennis van accessibility (WCAG) is een pré. Goed kunnen plannen en schatten van eigen werkzaamheden. Deze vacature sluit op maandag 26 september.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten