Interim CISO / Security Officer

Opdrachtgever
YER Interim Management Solutions
Geplaatst op
22-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
2
Bekeken
833
Status
Gesloten
Referentie
RIS/7287600

Afrondingstoelichting

Beste interim CISO,

de opdrachtgever heeft de aanvraag ON HOLD gezet voorlopig. Mocht deze opnieuw beschikbaar komen dan zal ik deze opnieuw posten op Freelance.nl en op onze website www.yer.nl

bedankt voor uw reactie.

groeten,
Richard van 't Schip
YER Interim Solutions


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Interim Adviseur Informatiebeveiliging (CISO) die de volgende (voornaamste) verantwoordelijkheden heeft:

 1. Verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen, vernieuwen en herzien van het informatiebeveiligingsbeleid en de daaruit voortvloeiende informatie(beveiligings-)plannen.

 2. Optreden als informatiebeveiligingsadviseur (voor het management) bij nieuwe ICT voorzieningen en bij ingrijpende veranderingen in de ICT-infrastructuur.

 3. Adviseren van het (lijn)management bij de uitwerking van het informatiebeveiligingsbeleid in informatiebeveiligingsplannen voor hun verantwoordelijkheidsgebieden, en bij de implementatie van deze plannen.

 4. Initiëren of laten uitvoeren van periodieke beveiligingsaudits, risico-, afhankelijkheids- en kwetsbaarheidsanalyses.

 5. Coördineren en adviseren bij beveiligingsincidenten en zo nodig optreden bij calamiteiten.

 6. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en zo nodig met voorstellen komen voor aanvullingen of verbeteringen van producten, methodieken of werkwijzen met betrekking tot de informatiebeveiliging.

 7. Opzetten en initiëren van (periodieke) informatiebeveiligingsbewustzijnprogramma’s en adviseren over voorlichting en training van gebruikers in het correct omgaan met informatie(systemen).

 8. (laten) uitvoeren van impact assessment op security en privacy.

START: 1 oktober a.s.

DUUR; 3 maanden met optie tot verlenging
INZET; ca 2 dagen per week!

Profiel

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding en 5 - 10 jaar werkervaring als Informatiebeveiliging Adviseur / CISO en het meenemen van een organisatie om het IB beleid op te stellen, vernieuwen en implementeren.

 • Je bent minmaal CISSP gecertificeerd; CISA/CISM/CRISC is een welkome pré

 • Je beschikt over uitstekende kennis van de ISO 27K normering en weet dit ook op de juiste wijze toe te passen/in te richten.

 • Je bent bekend met een breed pallet aan security programma's: IAM/IM, privacy,, security architectuur, impact assessments, security processen, etc..

Geïnteresseerd? Graag ontvang ik je cv voorzien van een duidelijke motivatie, informatie over je beschikbaarheid en een indicatie van je uurtarief.

Vriendelijke groeten,
YER Interim Solutions
Richard van 't Schip

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  23-09-2016 19:59
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-09-2016 12:23
  Plaats
  Bodegraven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten