Project Manager IT

Intermediair
Kei Uitzendbureau
Geplaatst op
23-09-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
4401
Status
Gesloten
Referentie
EF 1477245

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van multidisciplinaire, complexe netwerk gerelateerde projecten binnen onze opdrachtgever. Werkzaamheden: Je stelt projectplannen op en verzorgt de vaststelling van projectdoelstellingen, benodigde mensen & middelen, planning, risico-inventarisatie en kwaliteits- en SOX-kaders. Je stelt in overeenstemming met (interne) opdrachtgevers de Budgets af en adviseert hierover. Je neemt zelfstandig besluiten binnen de gestelde projectplannen en draagt zorg voor het verkrijgen van goedkeuringen en acceptaties. Je creƫert draagvlak bij alle betrokkenen. Je verzorgt periodiek managementrapportages over zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten van de projecten, die inzicht geven in de status (planning, budget, scope, kwaliteit, risico's en issues). Je stuurt projectmedewerkers aan, motiveert en coacht hen zodanig dat projectdoelstellingen volgens projectplannen worden behaald. Je levert projecten in lijn met vooraf overeengekomen projectdoelstellingen op. Na afronding van ieder project draag je de projectresultaten over aan de operatie en borgt toekomstige uitvoering zodanig dat de projecten duurzame resultaten opleveren. Je draagt bij aan continue verbetering van het projectmanagement binnen de organisatie. Startdatum: 10-10-2016 - Einddatum: 31-12-2016.

Afgeronde HBO+/Academische opleiding, bij voorkeur in een technische richting. Diepgaande kennis van Data, IP, Voice en Video diensten. Meer dan 8 jaar werkervaring als project manager binnen grootschalige IT / Telecom organisaties en bekendheid met gangbare interen business processen. Gecertificeerde kennis van project management methodieken zoals Prince2 of IPMA. Uitstekende communicatieve vaardigheden, politieke sensitiviteit en ervaring met stake-holder management. Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Een positief stimulerende persoonlijkheid. Een proactieve instelling en resultaatgedrevenheid. Organisatie sensitiviteit. Een uitstekend kostenbewustzijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  24-09-2016 16:17
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-09-2016 11:38
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-09-2016 16:30
  Plaats
  Wijdenes

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-09-2016 21:49
  Plaats
  Dronten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten