DBA met kennis van clustering

Opdrachtgever
Datapool BV
Geplaatst op
23-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
970
Status
Open
Referentie
1609-22

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol

DBA MySQL of MariaDB kennis

Type inzet

Detachering

Locatie

Regio Nijmegen

Start

zsm

Uren per week

40

Duur van de inzet

4 mnd+

Uiterste reactie datum

zsm

Tarief indicatie

marktconform

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Nijmegen zoeken wij met spoed een Database Administrator.

Het betreft een innovatieve en dynamische financiƫle organisatie die haar diensten aan de zakelijke gebruiker als ook consument aanbiedt.

Momenteel is men bezig met een grootschalig project dat er op toeziet dat de huidige datacenter omgeving in zijn geheel verhuist zal worden naar een nieuwe omgeving.

Vanwege de zorgvuldigheid, complexiteit en deadline die staat voor deze verhuizing, is gekozen om met name de interne professionals een rol in dit project te geven.

In verband met de daardoor weggevallen capaciteit voor de day to day operatie zal dus onder andere behoefte bestaan om een van de DBA plekken zo snel mogelijk via een tijdelijk inzet te bemensen.

De gezochte kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van DBA werkzaamheden binnen MySQL of MariaDB met daarbij eveneens aantoonbare ervaring met clustering op een of beide platforms.

Het betreft een inzet van in ieder geval 4 maanden maar verwachting is dat hierna een verdere verlenging wenselijk zal zijn.

Van kandidaten die zichzelf herkennen in bovenstaand profiel, zien we graag een up-to-date CV voorzien van een op deze rol toegespitste korte motivatie. Graag zien we het gewenste tarief daarbij vermeld. En tot slot het verzoek om reeds geplande cursusdagen, vakanties en dergelijk ook aan te geven in de reactie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten