Allround Salarisadministrateur

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
23-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
regio Hoofddorp
Reacties
1
Bekeken
919
Status
Open
Referentie
O160174

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Hoofddorp werft InterimWorX een Allround Salarisadministrateur (32-40 uur/week).

Binnen de afdeling Human Resources is, als gevolg van zwangerschapsverlof, per december 2016 behoefte aan een ervaren interim Salarisadministrateur.

Werkzaamheden

Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de tijdige en correcte salarisadministratie van de diverse Nederlandse organisatie-onderdelen (4 verschillende entiteiten), alsmede van internationale collega’s die tijdelijk in Nederland tewerk zijn gesteld, afkomstig uit Japan.
Als enig Salarisadministrateur ben je hét salariële geweten van de organisatie, waarbij je nauw samenwerkt met de collega’s van HR en Finance.
Het gehele traject van mutatie (controle) tot en met financiele aansluiting behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Hiernaast genereer je diverse zowel standaard als ad hoc management rapportages, ben je vakinhoudelijk aanspreekpunt voor teamleiders en managers en draag je bij aan de jaarafsluiting. Het verlonen van de in Nederland tewerkgestelde internationale collega’s, in samenwerking met EY, vraagt om extra zorgvuldigheid en kennis, waarbij je gedurende het gehele traject zorgdraagt voor de juiste communicatie, informatie en coordinatie. De salarisadministratie en tijdregistratie vinden plaats in SAP, waarvoor je ook applicatiebeheerder bent. Je werkt in een cultuur die te omschrijven is als praktisch, direct en professioneel, met soms een ad hoc karakter. De organisatie is ingericht volgens SOX richtlijnen.

Kandidaatsprofiel

Je bent een ervaren Salarisadministrateur, in staat om geheel zelfstandig een salarisadministratie van begin tot einde te voeren. Je hebt uitstekende recente kennis van SAP en bij voorkeur kennis van de CAO’s Metalektro en Metaal & Techniek. Internationale verloningen zijn jou bekend.
Je bent beschikbaar voor tenminste 4, bij voorkeur 5 dagen per week vanaf december 2016, voor een periode van tenminste 5 maanden.

Aanbod

Een verantwoordelijke allround payroll opdracht binnen een internationale omgeving en een prettig samenwerkend team, voor 4 of 5 dagen per week, gedurende tenminste 5 maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-09-2016 12:52
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten