Linux beheerder

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
26-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Bunnik
Reacties
2
Bekeken
1093
Status
Open
Referentie
CF-32429049_1474880584

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een klant in Bunnik zijn we op zoek naar een ervaren Linux beheerder. De Oracle infrastructuur omvat hardware (EXADATA en Commodity) en operating systems (OEL en OVM), waarop Oracle database infrastructuur (clusters en databases) en Fusion Middleware componenten worden geleverd door je andere collegas.

Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties): - Communicatiekracht - Initiëren van verbetering - Resultaten realiseren - Organiseren en monitoren

Harde functie eisen: - Minimaal 3 jaar werkervaring als Linux beheerder in een complexe beheer omgeving en affiniteit met Oracle; - Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving; - Gedegen kennis van Linux, Oracle Virtual Machine, SAN technologie, Hardware- en Netwerk technologie is een harde eis; - Kennis van scripting taal bash, Backup & recovery, certificering voor Red Hat Certificied Engineer (RHCE) en procesgericht werken: Agile, - Kanban is een eis.

Pre's: Kennis van Oracle hardware- en software database en diverse (scripting) talen: ksh, Perl, Java is een pré.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-09-2016 11:31
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-10-2016 18:58
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten