Product Owner Office365

Intermediair
Clarox
Geplaatst op
28-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
5
Bekeken
858
Status
Gesloten
Referentie
BP-006

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Dank voor jullie reacties en motivaties.
Wij hebben ook buiten freelance.nl veel reacties mogen ontvangen en hebben inmiddels een eerste keuze gemaakt. Mocht je onverhoopt niet zijn benaderd dan danken wij jullie voor de genomen moeite die is gestoken in het inzenden van jullie CV en motivatie.

Met vriendelijke groet,
Bryan Peereboom


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Profielomschrijving

We zoeken een PO voor stream die heet Digital Workplace (het digitale werken voor de werknemers) binnen de afdeling ICT/CGS. Dit traject bestaat uit 3 trajecten en een adoptiestroom.

 1. Een deel van de stroom (sharepoint online) loopt traditioneel met een PM, hier onderhoudt je overleg om alles op elkaar af te stemmen. Dit valt onder de afdeling ICT/CGS.

 2. Een deel van de stroom loopt bij een andere afdeling genaamd ICT/DCS, hier zit ook een PO en hier stem je mee af.

 3. De derde stroom betreft het inrichten van het Office 365 pakket, niet bouwen. Het is een off shelf product en de requirements van de stakeholders moeten geïnventariseerd worden en geïmplementeerd worden binnen het bouwpakket. De stakeholders zijn al bekend. Als PO schakel je met de stakeholders over de requirements en met het team over de bouw. Echter, doordat bepaalde elementen een technisch, logische volgorde vragen, is hier ook niet heel veel ruimte. Dit valt onder de afdeling ICT/CGS.

 4. De adoptie van de drie stromen naar de organisatie toe worden door een adoptiemanager gemanaged. Ook hier stem je alles mee af.

 5. Hiernaast zoeken we invulling voor het vervolg; het vullen van de portfolio voor de digital workplace na het opleveren van office 365, dit ligt nog helemaal open. Er zal met de business gesproken moeten worden, een plan voor worden gemaakt en ook direct afgestemd met de afdeling ICT/CGS. Dit is een nieuwe manier van werken voor zowel ICT/CGS als de business.

Kortom, we zoeken een PO die de brug tussen ICT en de business kan slaan, deze samenwerking op de manier als binnen Agile is nieuw voor zowel ICT als de business. Een verbinder een netwerker met affiniteit voor ICT (expert hoeft niet, maar ervaring met ICT is absoluut een pre). Corporate ervaring of werken in een complexe omgeving is een vereiste. Er wordt geen app-web of iets gebouwd, het gaat om traditionele ICT systemen. We zoeken een ervaren PO, iemand die de rest van het team die onervaren is (op de scrum master na) mee kan nemen in een nieuwe agile manier van werken. Iemand die ook inventief en flexibel is (glas is halfvol). Ik denk voor 3-4 dagen per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  28-09-2016 14:23
  Plaats
  Duiven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2016 14:28
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2016 14:50
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2016 15:13
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2016 15:14
  Plaats
  AMSTERDAM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten