Implementatiespecialist Java applicaties

Opdrachtgever
iSense
Geplaatst op
27-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
620
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 163 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Beste Professional,

Voor een snelgroeiende, financiƫle organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een technisch persoon die binnen een aantal projecten de complete uitrol van meerdere Java applicaties gaat verzorgen.

Je zal binnen het ene project nauw samenwerken met een andere Engineer om bepaalde applicaties binnen het zogeheten processing landschap te integreren, en weer bij een ander project heb je (zelfstandig) veel contact met de Britse leverancier om de implementatie mogelijk te maken. Je zult veelvuldig te maken hebben met Tomcat en met Linux systemen (op deze systemen moeten de applicaties 'landen'). Tevens ben je (zo nu en dan) betrokken bij andere werkzaamheden die ondersteuning bieden aan de huidige IT omgeving (Microsoft). Je hoeft de applicaties verder niet zelf te beheren.

Het is belangrijk dat je technisch vaardig bent op het gebied van Java-gerelateerde applicaties en dat je ervaring hebt met het implementeren van deze binnen IT infrastructuren. Daarnaast is het van belang dat je over uitstekende, Engelse communicatieve vaardigheden beschikt en dat je een proactief persoon bent. Ook worden goede documentatie vaardigheden van je verwacht.

Start

z.s.m.

Periode

tot en met 31 december 2016 (met optie op verlenging).

Wij proberen iedere reactie zo spoedig mogelijk af te handelen.
Mocht u na 3 werkdagen niets van ons gehoord hebben, dan kunt u er vanuit gaan dat het profiel niet voldoende aansluit op de aanvraag.
iSense heeft direct contact met de eindklant en kan desgewenst meer informatie opvragen.

Contactpersoon: Wesley Boer

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-09-2016 11:14
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten