Informatiemanager civiele objecten

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
28-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
829
Status
Gesloten
Referentie
IGB82137050

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een informatiemanager met ervaring met het implementeren en borgen van werkprocessen voor het in stand houden van de civiele bedrijfsmiddelen.

Wie?

Onze opdrachtgever is een hoogheemraadschap.

U bent werkzaam voor de afdeling Onderhoud. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het in stand houden van de bedrijfsmiddelen (assets) van de organisatie. Dit betekent dat de assets tijdig en juist worden onderhouden zodat deze aan hun functie voldoen binnen gestelde kaders voor kosten en risico. Actuele, betrouwbare en complete objectgegevens zijn daarvoor onontbeerlijk.

Voor een efficiënte en doelmatige uitvoering van onderhoud is het noodzakelijk de ‘basis’ op orde te hebben. Een goed ingericht beheer van benodigde informatie maakt hier onderdeel van uit. Dit valt onder de competentie Asset Data Control binnen het Value Driven Maintenance (VDM) model wat de afdeling Onderhoud hanteert voor de inrichting en professionalisering van de onderhoudsprocessen.
Het is belangrijk om kennis en ervaring persoonsonafhankelijk reproduceerbaar te maken voor de duurzame borging van onderhoudsprocessen. Daarnaast is het vanuit wet- en regelgeving op het gebied van Veilig Werken verplicht om bepaalde informatiebronnen aantoonbaar op orde te hebben. Denk aan actuele tekeningen van elektrische installaties op locatie.

Door een kopgroep is een aantal jaar geleden het loket objectdossier met de bijbehorende werkprocessen ontworpen. Door de object dossierbeheerders is 2 jaar geleden gestart met vullen van het dossier van de vele Rijnlandse objecten conform het ontwerp van de kopgroep. Het loket objectdossier verdient de volle aandacht van iemand die verstand van zaken heeft, kan organiseren en weet te communiceren.
Het inzichtelijk maken van de juiste onderhoudsinformatie en het sturen op het volgend van de juiste werkprocessen is binnen Beheer en Onderhoud een nieuw taakveld. Om het informatiebeheer goed in te kunnen richten zijn naast kennis van het vak informatiemanagement ook communicatieve en organisatorische vaardigheden nodig om zaken voor elkaar te krijgen. Wij zoeken iemand met ervaring binnen onderhoudsprocessen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U zet zich in om de onderhoudsinformatie inzichtelijk te maken, te stroomlijnen en in te richten; zowel voor wat betreft de (ICT)-systemen als de werkprocessen.

 • U koppelt mensen en werkprocessen aan elkaar.

 • U verbetert de samenwerking en brengt de gemeenschappelijke belangen onder de aandacht.

Eisen

 • U hebt kennis van en ervaring met een objectdossier.

 • U hebt kennis van en ervaring met het slim in gang zetten van (werk)processen die door de eenvoud en vanzelfsprekendheid zullen bestendigen.

 • U hebt kennis van en ervaring met het leiden en organiseren van klussen.

 • U hebt kennis van en ervaring met het brengen van verschillende belanghebbenden tot een gedragen besluit en daarbij mensen durft aan te spreken.

 • U hebt kennis van en ervaring met het promoten van het werkveld met de veranderingen en successen.

 • U hebt kennis van en ervaring met het naar binnen hengelen van ervaringen buiten de organisatie.

 • U beschikt fulltime beschikbaar vanaf 1 november voor 2 jaar.

Waar?

Leiden

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind oktober 2018, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 10 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten