Webanalist senior

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
28-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
2474
Status
Open
Referentie
Ted

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie

Als senior webanalist bouw je mee aan de stappen die de Verzekeraar zet om een data-driven verzekeraar te worden. Je bent de spil in Online Sales & Service, waar je nauw samenwerkt met de bussiness developers, (online) marketeers en content managers. Daarnaast zet je jouw expertise in, in multidisciplinaire scrum. Hierbij weet je businessvragen te vertalen naar oplossingen door het inzetten van slimme data query's inzichten te creëren en deze te vertalen naar bruikbare en impactvolle adviezen. Je zet je samen met de collega’s van Customer Intelligence in om online en offline data te koppelen en nieuwe inzichten te krijgen. Daarnaast begeleid je een nieuw team van junior online marketeers en web- en data-analisten. Je bent sterk betrokken bij de te nemen stappen in de verdere ontwikkeling van de Verzekeraar op het gebied van web analytics, online personalisatie, A/B testen en conversie-optimalisatie. Naast de samenwerking met verschillende interne afdelingen werk je ook samen met Onna-onna, Kroodle en andere Verzekeraar-initiatieven.

Profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur met de richtingen marketing (research), economie, econometrie of (international) business.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als webanalist en ervaring op het gebied van online marketing en web analytics.

  • Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webanalytics.

  • Je bruist van ambitie en wilt meewerken aan de transformatie van ons bedrijf tot een toonaangevende, klantgerichte organisatie in financiële dienstverlening.

  • Je bent een gepassioneerde, energieke webanalist met een flinke dosis strategisch inzicht en durf.

  • Je bent scherp, analytisch en creatief tegelijk en in staat je creativiteit in resultaatgerichte ideeën uit te werken.

  • Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat mensen te overtuigen en verandering in gang te zetten.

Tarief

marktconform / Deadline: 29/09 15:00 / 40 uur.

Startdatum

per direct

Einddatum

30 december

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten