Micrososft System Engineer

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
29-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
186
Status
Gesloten
Referentie
JD-29092016-01

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

De functie

Voor onze bestaande eindklant zoeken wij een Microsoft System Engineer die graag het bestaande Operations team wil komen helpen het volgende volwassenheidsniveau te bereiken door mee te bouwen aan een “self healing infrastructure”?

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het leveren van stabiele IT diensten aan onze internationaal opererende collega’s. Hierbij streven wij ernaar zoveel mogelijk reperatieve beheerstaken te automatiseren om van reactief naar proactief beheer te gaan. Om deze manier ontstaat er ruimte en tijd om de business te ondersteunen in het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Als MS System Engineer werk je in een klein gespecialiseerd team dat tot taak heeft de System Center Suite verder uit te bouwen en uit te nutten. Je hebt een gezonde focus op het weg automatiseren van beheeractiviteiten en het uitbouwen van ons Self Service Portal voor collega’s. Je overlegt met Service Delivery Management over hetgeen onze collega’s vinden van het Portal en met je Operations collega’s om te kijken welke beheerstaken geautomatiseerd kunnen worden.

Je bent in staat op een agile manier te werken en je kunt in een dynamische omgeving goed je weg vinden. Je kunt pionieren en bent niet bang te experimenteren zonder het belang van onze collega’s uit het oog te verliezen.

Jouw uitdagingen
Je belangrijkste taak als MS System Engineer is het uitbouwen van de MS System Center Suite. Hiervoor ben je continue op zoek naar nieuwe toepassingen van de onderdelen van de suite die bijdragen aan onze strategie om meer waarde te leveren tegen minder kosten. Ook maak je deel uit van onze Service Request Factory waar gewerkt wordt aan het geautomatiseerd uitvoeren van Service Requests. Verder ondersteun je onze ITIL Service Managers met het vormgeven van de ITIL beheersprocessen binnen de suite. Tot slot zoek je actief naar kansen om repetitieve beheerstaken te automatiseren.

Naast een hoge mate van inhoudelijke kennis en executie kracht zoeken we ook iemand die goede communicatieve vaardigheden heeft.

Wij vragen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
Minimaal 3 jaar relevante ervaring met het implementeren en werken met (onderdelen van) de MS System Center Suite;
Kennis van en ervaring met Cireson en SquaredUp zijn een pre;
Beheer en implementatie skills rondom SCCM en SCVMM (zowel op het gebied van PCs als van servers);
Gedegen kennis van en ervaring met Powershell;
Gedegen kennis van en ervaring met MS SQL is een pre;
Kennis van en ervaring met MS Orchestrator, SCOM en SCSM een pre;Recente kennis van en ervaring met Citrix kennis is een pre;
Kennis van en ervaring met MS Azure is een pre;
Gecertificeerd Lean IT (of de wens binnen een jaar dit te doen);
Gelooft in en beleidt Continuous Improvement en Devops;
Je bent enthousiast, een doorzetter en communicatief vaardig;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten