Medior Beleidsmedewerker Welzijn

Opdrachtgever
Inverto Consultancy
Geplaatst op
30-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
1
Bekeken
541
Status
Open

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Ivm tijdelijke ondercapaciteit is men op zoek naar een medior beleidsmedewerker welzijn. Het gaat op 32-36 uur per week voor een periode van minimaal 3 maanden, waarschijnlijk langer.

Het project is gericht op het draaiende houden van de werkzaamheden ivm de toekomstige werving van een vaste medewerker welke nog opgestart moet worden. Zo zal er in mindere mate beleid worden geschreven maar het accent zal liggen op de lopende zaken op het gebied van ouderenzorg, jeugd, volksgezondheid en sociale zaken. Je kunt hierbij denken aan het beantwoorden van vragen vanuit de raad en de wethouder, het voorbereiden van de stukken, het leveren van een bijdrage in de P&C cyclus etc. Er zijn ook enkele ad hoc projecten zoals bv gezondheid van jongeren etc.

Wij zijn op zoek naar een ervaren medior beleidsadviseur. Gemeentelijke ervaring is een must voor dit project. Je komt terecht in een fris team met een dynamische leidinggevende . Je bent zelfstandig, zelfsturend, praktisch en toont graag initiatief.

Reacties graag inclusief tarief of salaris.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    03-10-2016 10:28
    Plaats
    Heerlen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten