Adviseur inkoop en contractmanagement

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
03-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1051
Status
Gesloten
Referentie
IGB82633764

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur inkoop en contracten met werkervaring met Europese aanbestedingen (openbaar en niet openbaar), meervoudig onderhands en onderhandse procedure op basis van EMVI.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het project GTI (gezamenlijk terugdringen inhuur) wat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de organisatieonderdelen die de grootste projecten van Rijkswaterstaat uitvoeren. Als senior adviseur inkoop komt u te werken bij het Dienstenteam. Dit team bestaat uit gedreven inkoopspecialisten en levert onder andere adviseurs aan het project GTI om de gevraagde raamovereenkomsten tot stand te brengen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig tot stand brengen van raamovereenkomsten ten behoeve van het project GTI.

 • U begeleidt het hele proces vanaf het schrijven van het inkoopplan tot het daadwerkelijk gunnen van de opdracht.

 • U stelt zelfstandig inkoopplannen op, checkt de planning, geeft advies ten aanzien van EMVI, u doet de marktbenadering en bent betrokken bij de beoordeling. Dit geldt voor grote complexe opdrachten die middels een Europese aanbesteding worden uitgevraagd.

 • U weet stakeholders te mobiliseren, bent proactief in uw aanpak en creatief in het bedenken van oplossingen.

Eisen

 • U beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van het zelfstandig inkopen van leveringen en diensten bij een organisatie van gelijke complexiteit als Rijkswaterstaat.

 • U hebt minimaal 3 jaar werkervaring met Europese aanbestedingen (openbaar en niet openbaar), meervoudig onderhands en onderhandse procedure op basis van EMVI. De Europese aanbestedingen dienen aantoonbaar zelfstandig getrokken te zijn.

Wensen

 • U hebt kennis en minimaal 2 jaar ervaring van Rijkswaterstaatbeleid, ARW en Arvodi.

 • U bent in het bezit van NEVI-2 of een gelijkwaardig diploma.

 • U hebt kennis van en ervaring met het gebruik van SAP en TenderNed.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 12 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten