Senior functioneel beheerder salarissystemen

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
03-10-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
1319
Status
Open

Omschrijving

Defensie is een operationele en uitvoerende organisatie. Hoofddoel is het gereed stellen en beschikbaar houden van operationele eenheden en de succesvolle inzet daarvan, zowel in nationaal als internationaal verband. 

Binnen het team salarissen wordt gezocht naar een senior functioneel beheerder. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het defensie specifieke salarissysteem. Je werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen en onderhouden van de technische specificaties, het ontwikkelen en realiseren van programmatuur en het uitvoeren van de bouwstenen- en systeemtesten.

Je houdt je onder meer bezig met het uitvoeren van analyses op de functionele en technische architectuur en het adviseren hierover, het vervaardigen en onderhouden van systeemdocumentatie en ontwerpen en documenteren van programmastructuur. Daarnaast voer je ook werkzaamheden uit t.b.v. configuratiemanagement en lever je een bijdrage aan het plannen van voortgangsbewaking. Je bent daarbij goed in de bewaking van je eigen planning en voortgang. 

Bij defensie worden hoge eisen gesteld aan de medewerkers en medewerkers die tijdelijk voor hun werken. Een afgeronde HBO opleiding (bvk richting informatica) is daarbij minimaal vereist. Verder moet aantoonbaar uit je cv blijken dat je minimaal 5 jaar ervaring hebt met de combinatie van de ontwikkeling van IT infrastructuur en hoge eisen die aan informatiebeveiliging en centrale monitoring van domeinen met verschillende rubriceringsniveaus zijn gesteld; minimaal 5 jaar ervaring met salarissystemen en hieraan grenzende loonaangifte en APG gegevensaanlevering en kennis van sociale verzerkeringswetgeving. 

Deze opdracht is voor ca. 2 jaar en heeft standplaats Utrecht. Het gaat om een werkweek van 32 - 40 uur. Dat is in overleg bespreekbaar.

Graag ontvangen we je cv en motivatie in Word uiterlijk woensdag 12 oktober voor 12 uur. Als je geselecteerd wordt, volgt er een B screening. Naar verwachting start de opdracht rond het 2e kwartaal 2017. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  05-10-2016 12:03
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-10-2016 12:10
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten