NT2 docent

Opdrachtgever
Au Care BV
Geplaatst op
05-10-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Hongarije
Reacties
2
Bekeken
467
Status
Open
Referentie
NT2 docenten Hongarije

Omschrijving

Vacature beschrijving docent NT2 / Hongarije

Au Care heeft het concept van inwonende zorgverleners in Nederland de afgelopen jaren vormgegeven en succesvol uitgerold tot een professionele toonaangevende organisatie. Wij hebben inmiddels een 140-tal met name Hongaarse zorgverleners opgeleid en in diverse functies in Nederland tewerk gesteld.

Naast de inzet van zorgverleners (verpleegkundigen en verzorgenden) start Au Care Medical Staffing per december 2016 met een nieuw concept in de vorm van een taalopleiding (Nederlands) voor Hongaarse gespecialiseerde artsen die op diverse projecten in Nederland zullen starten (2017).
Daarbij is adequate beheersing van de Nederlandse taal van cruciaal belang. In onze bestaande taalschool nabij Siofok (Balatonmeer) leert een groep van maximaal 6 artsen Nederlands in 8 weken (6 dagen per week, 8 uur per dag). Een deel van deze cursus zal eveneens in Nederland (op locatie) plaatsvinden. Huisvesting en warme maaltijden worden verzorgd voor de cursisten en docent. Een volledige cursus zal waarschijnlijk door meerdere docenten gegeven worden (bijvoorbeeld 2 weken op en af in Hongarije en mogelijk één of twee weken in Nederland). Dit alles in goed overleg en volgens een van te voren in te plannen schema met de intentie voor een periodiek karakter in 2017.

We gebruiken o.a. de Delftse Methode en een gevarieerde benadering (lezen, spreken, individuele activiteiten en groepslessen, aangevuld met Nederlandse spelletjes, muziek, films, nieuwsartikelen, etc) afgewisseld met opdrachtgever-specifieke zaken. Wij maken gebruik van leer- en oefenboeken, online klassikaal toegang tot de cursus en nieuwsberichten, computers en een beamer.
Na vier weken is er een tussentoets en de training wordt daarna voortgezet met de
succesvolle deelnemers. De eindtoets volgt aan het einde van de zevende week en bij een positief resultaat (bereiken niveau A2) wordt de deelnemer een baan aangeboden in de Nederlandse gezondheidszorg. In Nederland wordt dan vervolgens gestart met een 8 weken durende introductieperiode inclusief individueel taalonderwijs om het niveau van taalbeheersing verder te verbeteren.
Onderdeel van de lessen zijn specifieke zorg- en klantgerelateerde elementen (vaktermen, rapportages en zorgdossier).

Wij zijn op korte termijn op zoek naar gekwalificeerde docenten om les te geven op onze taalschool in Hongarije volgens het hiervoor genoemde programma.
Reis, huisvesting en warme maaltijden worden verzorgd. Een Nederlandse vertegenwoordiger ter plekke (Hongaars en Nederlands sprekend) verzorgd de facilitaire aspecten. Tevens is er een overdracht door een Nederlandse Docent.

Wij zijn op zoek naar initiatiefrijke, resultaatgerichte zelfstandigen met
verantwoordelijkheidsgevoel en pioniersgeest voor wie de financiële compensatie niet het belangrijkste is.
Kandidaten die niet meerdere weken aaneengesloten beschikbaar zijn passen niet in ons schema.
Wij bieden een uitermate prikkelende uitdaging in Hongarije met een gemotiveerd team van hoger opgeleide cursisten. U staat er niet alleen voor maar wordt omringd door een team van eveneens enthousiaste collega’s en medewerkers van Au Care Medical Staffing.
Wij staan open voor goede kandidaten die in Nederland woonachtig zijn en bereid zijn vanaf 2 weken in te vullen, met name vanaf december 2016. Bij wederzijdse tevredenheid kan de opdracht een periodiek karakter krijgen in 2017!

Reageren naar
Au Care Medical Staffing
T.a.v. Maurice Knoop

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-10-2016 10:22
  Plaats
  Tuk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-10-2016 11:03
  Plaats
  wijk bij duurstede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten