Trainer / Docent Zakelijk Duits

Opdrachtgever
OCD Opleidingen
Geplaatst op
05-10-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
40
Op locatie
Hoogeveen
Reacties
1
Bekeken
443
Status
Open

Omschrijving

OCD Opleidingen BV verzorgt taaltrainingen en taalcursussen, zowel op onze eigen locatie als op locatie van de opdrachtgever.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een trainer/docent voor een specifiek opleidingstraject.

Normaliter verzorgt OCD Opleidingen zowel individuele als groepstrainingen. De trainingen kunnen variëren van zakelijk Duits, correspondentie Duits en technisch Duits. De trainingen worden in overleg met de opdrachtgever overdag of in de avond gegeven. Voor individuele trainingen hanteren we een uurtarief van € 40,- en groepstrainingen een uurtarief van € 45,- à € 50,-

Voor deze specifieke aanvraag betreft het een opleidingstraject voor twee personen, Zakelijk Duits op klantlocatie te Hoogeveen. De voorkeur gaat uit naar wekelijkse lessen van 1,5 uur op dinsdagavond.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een prettige opdrachtgever, dan is dit uw kans!

Voor dit traject zijn wij op zoek naar een trainer/docent die maximaal 60 kilometer in de omtrek van Hoogeveen woont. Als u verder woont dan deze 60 kilometer heeft het geen zin om voor deze opdracht te solliciteren.

Bij gebleken geschiktheid behoort uitbreiding in de toekomst tot de mogelijkheden. Naast kennis en inhoud vragen wij een VAR WUO en een uittreksel KvK. (tot 1 mei 2016)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    14-10-2016 10:14
    Plaats
    Haren

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten