Interim Content & Community Manager

Intermediair
Lefit
Geplaatst op
07-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Middelburg
Reacties
1
Bekeken
767
Status
Open

Omschrijving

Introductie
Lefit komt voor één van haar relaties in Zeeland graag in contact met een kandidaat om op interim basis invulling te geven aan de functie van Content & Community Manager voor Zeelandnet.nl

Opdracht: Update businessplan van het online content platform ZeelandNet.nl

Als Interim Content & Community Manager beschik je over een visie op de Zeeuwse markt en weet je deze visie om te zetten in een hogere bezoekfrequentie, een groeiende klanttevredenheid en een gezonde omzetontwikkeling. Daarnaast heb je ruime ervaring op het gebied van online/mobile/social media, zowel strategisch als operationeel. Verder sta je stevig in je schoenen, communiceer je makkelijk op diverse niveau’s en weet je mensen mee te krijgen.

Je kerntaak bestaat uit het aanscherpen en uitwerken van een businessplan voor 2017-2019 alsmede het voorbereiden van de implementatie. Indien de samenwerking wederzijds bevalt, dan behoort het voortzetten van de samenwerking tijdens de implementatiefase tot de mogelijkheden.

Voor deze opdracht werk je nauw samen met het bestaande team. Jouw kennis en ervaring moet bijdragen aan vernieuwende inzichten en ideeën. Opdrachtgever verwacht dat er binnen deze periode een concreet plan wordt opgeleverd waarin aan deze inzichten en ideeën gestalte wordt gegeven in samenwerking met eventuele content- en implementatiepartners. Ook een concreet verbeterplan richting social media en een plan voor de verdere ontwikkeling richting mobiel maken hier deel van uit.

Sollicitatie
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op korte termijn tenminste 4 dagen per week beschikbaar voor deze opdracht, neem dan svp contact op met de consultants van Lefit: Stefan Videler of Paul de Beijer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures en/of interim opdrachten via Lefit (Interim)? Schrijf je dan nu in via onze website en/of meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep Sales & Marketing Management & Professionals Nederland en België.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    10-10-2016 16:55
    Plaats
    DEN HOORN ZH

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten