PHP ontwikkelaar (Symfony2)

Intermediair
Hyer
Geplaatst op
07-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
229
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor ons moederbedrijf internetbureau TreeHouse in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Freelance (senior) developer die kan werken met de nieuwste technieken!

Wij zoeken een zeer ervaren developer die de weg weet aan de achterkant van webprojecten. Kennis als front-end developer is een pre. Als back-end programmeur heb je aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van/met frameworks, design patterns, ontwikkelmethodieken en high performance websites. Niet alleen ben je ervaren in de bekende LAMP/LEMP-stack, je kent ook ontwikkelingen binnen ElasticSearch. Kennis van zaken als caching, scaling, message queues en provisioning zijn een absolute pre!

Het profiel

 • Aantoonbare kennis/ervaring met de talen/technieken/libraries: Symfony2, Doctrine, PHPUnit, REST

 • Uiteraard kennis van HTML5, CSS3 en javascript/jQuery

 • Kennis en interesse kennis over software-architectuur, ontwikkelmethodieken en design patterns

 • Woonachtig in Rotterdam of directe omgeving

De organisatie

TreeHouse is een informeel internetbedrijf in Rotterdam dat meerdere high traffic websites beheert in de vastgoed- en vacaturemarkt. TreeHouse is eigen klant, waardoor er veel ruimte is om te experimenteren met de nieuwste technologieën en tools. Momenteel werken er bijna 30 jonge collega’s.
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het (door)ontwikkelen van de high traffic website Huurwoningen.nl. Door tijdelijke drukte is er ruimte voor een Freelancer voor een periode van minimaal 3 maanden. Je denkt de architectuur uit voor nieuwe uitbreidingen en spart hierover met mede developers. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en bezig te zijn met de nieuwste technieken!

Als senior check je het Github-account of er nog nieuwe issues zijn die opgelost kunnen worden, of je bent natuurlijk druk bezig met de volgende grote feature. Committen, releasen en deployen zijn onderdeel van jouw manier van werken. Je bezit een typerende nieuwsgierigheid naar alles wat technisch en onbekend is. Je bent stipt en een tikkeltje perfectionistisch, bovendien wil jij dat jouw code (en bij voorkeur die van anderen) er gestructureerd uitziet en zweer je bij codeconventies (waarvan we uiteraard verwachten dat je de onze overneemt óf verbetert).

Je zal o.a. werken met de volgende technieken

– Unit Testing en functioneel testen
– Continious Integration en Deployment
– DevOps, ElasticSearch, RabbitMQ, etc.

Het aanbod

 • Marktconform uurtarief

 • Project van minimaal 3 maanden

 • Vette locatie in het centrum van Rotterdam

 • Gezellige en informele sfeer met gezamenlijke lunch

 • Wekelijkse borrels na (en tijdens) werktijd

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten