Projectarchitect

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
06-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
341
Status
Gesloten
Referentie
Indus

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Algemene Informatie
Het organisatieonderdeel IV Stadsdelen heeft een opdracht voor een Senior Project Architect. U wordt verzocht om maximaal 1 kandidaat aan te bieden.

Profiel Organisatie
De IV Stadsdelen verzorgt alle vragen etc. omtrent Informatiebeheer, Functioneel beheer en Proces- en Informatiemanagement voor de zeven stadsdelen van de gemeente Amsterdam.

Profiel Opdracht
Als Project Architect voer je de Verkenningsfase/ definitiefase uit in het kader van het Project- en Portfoliomanagement. Je stelt een Project Start Architectuur op ten behoeve van de invoering van de bestuurlijke boete en het Marktbureau. De kandidaat geeft input tijdens bijvoorbeeld de VRA en spart met specialisten op dat gebied.

Eisen Inhoud
Het cv is maximaal 5 pagina's lang en is geschreven in de Nederlandse taal.
De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar academisch werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door een minimaal behaald WO diploma. Dit moet duidelijk blijken uit het cv. Een kopie van het diploma kan toegevoegd worden in de map achter deze vraag.
De kandidaat heeft een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfskundige informatica. Dit dient duidelijk te blijken uit het CV door middel van arceren of onderstrepen.
De kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring in de architectuur waarvan meer dan 5 jaar als enterprise architect. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv door middel van arceren of onderstrepen.

De kandidaat heeft architectuurervaring bij een overheidsinstantie en is daardoor bekend met overheidsstandaarden. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv door middel van arceren of onderstrepen.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het modelleren met ArchiMate, met name in de bedrijfslaag en logische applicatielaag. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv door middel van arceren of onderstrepen.

Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties

 • Uitstekende adviesvaardigheden;

 • Analytisch vermogen;

 • Omgevingsbewustzijn;

 • Bestuurs- en organisatiesentiviteit;

 • Strategisch en tactisch kunnen handelen;

 • Organisatorisch sterk;

 • Sterke overtuigingskracht;

 • Goed kunnen luisteren;

 • Netwerkgericht;

 • Zelfstandigheid;

 • Samenwerkingsgericht in teamverband.

Eisen Procedure
De kandidaat is beschikbaar vanaf 24 oktober 2016 tot 24 december 2016. Het aantal uren is 24-32 per week. (Optioneel: Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De maximale duur van inhuur inclusief de verlenging bedraagt 12 maanden)

Wensen
Heeft de kandidaat ervaring met het acteren op directie en managementniveau? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv door middel van arceren of onderstrepen.

Heeft de kandidaat ervaring met het organiseren en leiden van workshops? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient de opgedane ervaring duidelijk te blijken uit het cv door middel van arceren of onderstrepen.

Heeft de kandidaat ervaring met beveiliging en autorisatie structuur binnen een gemeente? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv door middel van arceren of onderstrepen.

Werklocatie: Stadskantoor Oost, Amsterdam

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-10-2016 19:24
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten