Raakvlakmanager Veiligheid Verdiepte Ligging

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
06-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
605
Status
Gesloten
Referentie
IGB83035136

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een raakvlakmanager met aantoonbare en recente werkervaring als procesbegeleider op veiligheid verdiepte liggingen binnen infraprojecten tussen infrabeheerders en betrokken partijen.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de projectorganisatie Aanpak Ring Zuid. De projectorganisatie heeft tot taak de voorbereiding en realisatie van het project Aanpak Ring Zuid te Groningen.

Het doel van het project Aanpak Ring Zuid is een betere en veiligere doorstroming van het verkeer op de rijksweg 7 (RW7) Zuidelijke Ringweg Groningen. De aanpak moet tevens bijdragen aan het realiseren van een goede, veilige en duurzame autobereikbaarheid van de regio Groningen.

Ring Zuid is het weginfrastructurele systeem dat de afwikkeling faciliteert van verkeer op de A7/N7 tussen aansluiting Groningen-west (36) en aansluiting Groningen-zuid (39) en de N7 (Julianaplein), inclusief de verbindingen met aansluitende wegen (ringweg oost/west en onderliggend wegennet). Dit betreft grotendeels een stroomweg 80 km/h met ongelijkvloerse verbindingen en aansluitingen. Het project kenmerkt zich door een grote mate van complexiteit in binnenstedelijk gebied.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de coördinatie van inhoudelijke activiteiten met betrekking tot de verdiepte ligging.

 • U bent verantwoordelijk voor activiteiten met betrekking tot de veiligheid van de verdiepte ligging.

 • U bent verantwoordelijk voor activiteiten in het kader van de in- en externe communicatie over de verdiepte ligging.

Eisen

 • U hebt een afgeronde wo-opleiding op het gebied van organisatie, management en beleid.

 • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring als professional op het gebied van Veiligheid Verdiepte liggingen in rijkswegen.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare en recente werkervaring als procesbegeleider op Veiligheid Verdiepte liggingen binnen infraprojecten tussen beheerder Rijkswaterstaat regio Noord, gemeente Groningen, Verkeerscentrale Noord-Oost Nederland en hulpverleningsdiensten stad Groningen.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het verbinden van operationeel, tactisch en strategisch niveau.

 • U bent in het bezit van een VOL-VCA certificaat.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met betrekking tot het zodanig te vertalen van inhoud  dat dit in de bestuurlijke en politieke arena begrijpelijk is.

 • U hebt aantoonbare ervaring in het afstemmen  en presenteren van Veiligheid van Verdiepte liggingen voor burgemeester en gemeenteraad van de stad Groningen en Provinciale Staten Groningen.

Wensen

 • U hebt een goed werkend en groot netwerk dan wel connecties in het land met betrekking tot veiligheid in verdiepte liggingen. Zowel binnen Rijkswaterstaat als de hulpverleningsdiensten.

 • U hebt connecties in de regio Groningen bij beheerder, verkeerscentrale en hulpverleningsdiensten.

 • U kunt aantonen dat u een vertrouwensrelatie heeft met cruciale stakeholders, zoals de veiligheidsregio Groningen, brandweer Groningen, politie Groningen, ambulancedienst Groningen, wegendistrict Rijkswaterstaat Noord, gemeente Groningen Verkeerscentrale Noordoost Nederland.

 • U kent de politieke en bestuurlijke arena van Groningen (zowel bij gemeente als provincie).

Waar?

Groningen

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 11 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2018, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 13 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten