Oracle Database Administrator (DBA)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62,50
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
329
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

 • Continuïteit bieden en meewerken aan de ontwikkeling van Oracle database

 • Zorgen voor de technisch én functionele inrichting van de Oracle databases Financieren.

De functie
Als Oracle DBA ben je deel van het DB dienstenteam binnen IS/Oracle en ben je intern gedetacheerd naar het domein financieren. Daar draag je zorg voor de Oracle databases die hun applicatieve dienstverlening ondersteund.
Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden m.b.t. Oracle database beheer welke geleverd wordt op EXADATA en het Commodity hardware platform.
Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de Oracle database infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Binnen IT Operations wordt een hoge eis gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Van jou verwachten we dat je een sterk analytisch vermogen hebt en dat je samen met je collega’s werkt aan het continu verbeteren van onze Oracle database infrastructuur. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Oracle database als product en het Oracle team als geheel.

Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is. Ook onderhoud je contacten met de afnemers van de geleverde diensten, zoals je collega DBA’s bij de klant, applicatiebeheerders en uiteraard ook met Oracle, bijvoorbeeld d.m.v. het indienen van SR’s.

Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht.

De afdeling
IS Oracle, onderdeel van IT Operations, Infrastructure Services, huisvest databases en middleware-stacks volgens de Rabobank standaarden in OTAPG omgevingen. Wij bieden een service die 24x7 beschikbaar is en 100% betrouwbaar is. Het team is een zelfstandig professioneel team met 60 Oracle specialisten die dag in dag uit gezamenlijk werken aan de doelen; betrouwbare en veilige dienstverlening; waarbij bereikbaarheid de drijfveer is, tevreden en betrokken stakeholders en een continue verbetering van onze dienstverlening.

Functie-eisen
§ Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een IT richting; of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;
§ Minimaal 3 jaar werkervaring als Oracle DBA in een complexe beheer omgeving;
§ Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving;
§ Gedegen kennis van Oracle database 11g, RAC, Oracle Dataguard, Backup & recovery en Performance en tuning is een harde eis;
§ kennis van Enterprise Manager 11g, Enterprise Manager 12c, Linux, Grid Infrastructure, Weblogic, OID, Fusion Middelware concepten, EXADATA , diverse (scripting) talen: bash, ksh, Perl, Java, en procesgericht werken: Agile, Kanban is een pré.

Competenties
§ Resultaten realiseren
§ Communicatiekracht
§ Organiseren en monitoren
§ Initiëren van verbetering

Standplaats
Nieuwegein met enkele dagen per maand in Zeist, Laan van Eikestein 9.

Bijzonderheden
Het betreft in principe een functie voor 36 uur. Rabobank werkt volgens het Nieuwe werken principe en we werken met flexibele werktijden. Stand-by diensten (buiten kantoortijden om) horen bij deze functie.

Tarief € 62,50,=, excl. BTW.
2 weken inwerkperiode voor nultarief.

Bij voorkeur een Engelstalig cv inclusief motivatie, en daarnaast een ingevuld voorblad.

Graag ontvangen wij voor maandag 10.00 uur, 08.00 uur kandidaten voor deze aanvraag.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-10-2016 02:07
  Plaats
  Den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten