Content en Community manager/strateeg

Opdrachtgever
YouzQ B.V.
Geplaatst op
08-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Middelburg
Reacties
2
Bekeken
1629
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Kandidaat,

Helaas heeft DELTA besloten geen gebruik te maken van je kwaliteiten, ze hebben besloten de functie anders in te vullen. Ik wil je heel erg bedanken voor de genomen moeite, wellicht kunnen we de volgende keer meer voor je mogen betekenen.

Met vriendelijke groet,
YouzQ

Edwin Welner


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Deze website is al jaren een populaire website in Zeeland en wint ook al jaren op rij de 1ste prijs voor Website van het Jaar. Dagelijks bezoeken tussen de 80.000 en 90.000 (vooral) Zeeuwen de website.

Ondanks deze mooie cijfers en prijzen, zien we duidelijk dat de doelgroep vergrijst en de aantallen bezoekers langzaam dalen. Daarnaast zijn de productpagina’s, bestelstraten en self-service-omgeving van de digitale producten verhuisd richting de klant hoofdsite zo ook het online tv kijken. Hierdoor is de kruisbestuiving tussen deze producten en het website-merk minder aanwezig. Door de opkomst van FB en mobiel internet gebruik staan deze cijfers verder onder druk.

In de afgelopen periode is de productstrategie en brandpositionering geüpdatet en doorvertaald naar productinnovaties en proposities. Deze uitwerking heeft vooral plaats gevonden voor segmenten waarin de klant actief is (Energie en multi-media producten en diensten). De doorvertaling naar de nieuwe website heeft nog niet plaatsgevonden.

Deze strategie update, in relatie met de dalende aantallen en het feit dat de website los is komen te staan van de multimedia producten van de hoofdsite van de klant, vraagt om een update van het business plan van de website. De vernieuwde website zal nog meer een online platform gaan worden voor en door Zeeuwen.

Opdracht

Werk samen met het team in de komende 3 maanden aan het ontwikkelen en uitwerken van een geüpdatet business plan voor vernieuwde website voor de periode 2017-2019 én bereidt de implementatie hiervan voor.

Het doel hierbij is heel duidelijk een update en niet een nieuw business plan. Dus in lijn te blijven met de Retail strategie en eerder uitgezette verdiepingen voor de website.

Jouw expertise, kennis van de Zeeuwse markt en ervaring met lokale content (partners) moet bijdragen en vernieuwende inzichten en ideeën opleveren. Daarbij verwachten we een concreet plan hoe deze ideeën en inzichten gestalte te geven met eventuele content- en implementatiepartners. Ook een concreet verbeterplan richting social media en een verdere ontwikkeling richting mobiel is hier onderdeel van.

Wat verwachten wij

Wij zoeken een online Content en Community manager/strateeg die de Zeeuwse markt goed kent, de rol van de website in Zeeland snapt en begrijpt welke impact wij in Zeeland te weeg (kunnen) brengen.

Graag je cv aanbieden incl. all-in tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  10-10-2016 11:25
  Plaats
  `s-Heerenhoek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2016 15:16
  Plaats
  GOUDA

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten