Service Specialist Unix Multimedia

Opdrachtgever
Lefit Interim B.V.
Geplaatst op
08-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Middelburg
Reacties
1
Bekeken
4277
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

Introductie

Lefit Interim komt voor haar opdrachtgever, een vooraanstaande utility company in Zeeland, graag in contact met een Servicespecialist Unix.

Organisatie

Je werkt in het Team technisch product development & services. Dit team is jaarlijks verantwoordelijk voor een technische correcte implementatie (ism met externe leveranciers) van zo’n 50-tal nieuwe aan externe klanten geleverde diensten en dienstmodificaties. Voorbeelden zijn managed (multiscreen) videodiensten, Scripting, Internet, E-mail, analoge en digitale TV, VoIP, wifi roaming, webhosting, clouddiensten, backup services, scripting, storage, security diensten, authenticatie, etc.

Functie
Als servicespecialist Unix ben je in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en beheren van de multimediadiensten via het unix platform bij opdrachtgever. Je bent gesprekspartner voor de afdeling product management en werkt business requirement en architectuur uit. Aan de hand van het architectuurdocument werk je aan HLD en LLD en stel je vraagspecificatie, systeemarchitectuur en technisch ontwerp op. Ook zorg je voor de implementatie van de nieuwe dienst of dienstwijzigingen. Voor de uitvoering van bouw en beheer werk je samen met interne en externe partners. Je stelt testprotocollen op en je test hard-software voor upgrades en security. Als service specialist ben je gesprekspartner voor de afdeling product management.

Ben jij een ervaren UNIX specialist, heb je goede kennis en ervaring met Linux-1 en Linux-2, heb je bij voorkeur ervaring opgedaan met multimediadiensten en ben je op kort termijn beschikbaar dan zie ik jouw reactie graag tegemoet.

De opdracht is in eerste aanleg tot zes maanden, verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Reageren: Paul de Beijer - Lefit Interim (via Freelance.nl)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-10-2016 10:52
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten