Senior BI specialist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
10-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
534
Status
Open
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Deadline

12-10-2016

Locatie

Eindhoven

Inzet

1/11 tm 31/12/2016 met optie op verlenging

Aantal uren

36

Tarief

Geen tarief ontvangen vanuit de klant.

We werken nog klant- en resultaatgerichter en er komt meer ruimte voor samenwerking en innovatie. Om deze beweging te versnellen, is intern meer verbinding nodig en is het noodzakelijk dat wij onze automatisering beter inzetten. We werken sinds kort volgens de scrum-methode. Bij Scrum wordt er gewerkt in korte Sprints van maximaal vier weken. Iedere Sprint wordt een werkend product opgeleverd. In de scrumteams werken onder meer automatisering, proceseigenaren en business intelligence-specialisten nauw samen. Voor het scrumteam Sturingsinformatie zoeken we een BI-specialist voor de management informatie.

De functie
Ben jij iemand die denkt in oplossingen? Is klantgerichtheid je tweede natuur? Bereik jij je doelen alleen met samenwerken? Werk je proactief en ben je zelfsturend? Ben je sterk in analyseren en coördineren? Dan ben jij wellicht de senior business intelligence-specialist die we zoeken!

Je kunt je goed inleven in de eindgebruikers, geeft hen aanwijzingen en bent sterk in het analyseren van knelpunten om die vervolgens op te lossen. Je werkt nauw samen in het scrumteam en met andere functioneel en technisch beheerders. Het scrumteam Sturingsinformatie levert de komende tijd diverse producten op, te weten een normenkader, dashboard, minimale verplichte dataregistratie en een datawarehouse. Binnen dit scrumteam ben jij verantwoordelijk voor de vragen over stuurinformatie en de integratie hiervan in de bestaande omgeving.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde Informatica HBO-opleiding (Bedrijfskundige Informatica, Functioneel beheer, etc.). Kennis van databases en query- en rapportagetools (SQL en PLSQL) is volledig aanwezig. Oracle 11 en Cognos kennen geen geheimen voor je en vanzelfsprekend ben je bekend met datawarehouse principes. Je bent een kei in je vak, werkt zelfstandig maar je bent ook soepel in de samenwerking. Collegialiteit staat bij jou voorop! Kennis van applicaties die gebruikt worden binnen het Sociaal Domein is een pré. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met het analyseren van de vraag en kunt deze omzetten naar een functionele en technische specificatie. Je bent een ervaren coördinator die de schakel vervult tussen de klant en je directe collega-beheerders.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-10-2016 13:45
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten