Accountmanager MKB / Verkoper energiecontracten

Intermediair
Jacinther BV
Geplaatst op
11-10-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
380
Status
Open
Referentie
123XL2016NLE

Omschrijving

Accountmanager MKB
Voor het verkoopteam van onze organisatie zijn wij op zoek naar accountmanagers. Het is een hechte club, waarbinnen ruim 10 accountmanagers onder leiding van de Algemeen Directeur alles gaan inzetten om 123xl tot een commercieel succes te maken.

Daarbij wordt het onderscheidende vermogen van verschillende energieleveranciers ingezet, maar ook de organisatie zelf. Persoonlijk contact en transparantie staan voorop, zowel naar de klant als naar onze eigen partners. Lijnen zijn kort, wij kennen een no-nonsense cultuur. We maken plezier, in het werk, maar ook met elkaar bij teambuilding en gewoon, in de dagelijkse samenwerking.
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige

Accountmanagers MKB
Regio Noord Brabant

De baan

 • In deze zelfstandige functie ben je elke week actief in je eigen regio. Iedere maand heb je een overlegdag waarin je samen met collega accountmanagers onder leiding van de Algemeen Directeur onder andere scores deelt, cases doorneemt, leermomenten deelt en wordt getraind.

 • Je doelgroep bestaat uit ondernemers in het MKB segment. Je maakt persoonlijk kennis met hen en probeert te achterhalen wat er speelt. Je doet er vanuit je professie alles aan om potentiële klanten te overtuigen om voor advies van 123xl te kiezen.

 • Je bouwt een netwerk op en je kent je klanten als geen ander, daar maak je optimaal gebruik van. Je haalt nieuwe klanten binnen door prospects te bezoeken binnen je eigen gebied.

 • Je salesactiviteiten richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het netwerk. Zo ben je actief in businessclubs, ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Je zorgt dat 123xl daarin zichtbaar is en brengt ondernemers die je kent met elkaar in contact. Ook dat is de toegevoegde waarde van 123xl.

Je onderhoudt een warme professionele relatie met je klanten.
Als je het goed doet, gaat een klant nooit bij je weg!!

Jij

 • Je hebt een opleiding op MBO niveau, eventueel aangevuld met trainingen op het gebied van commercie.

 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in het B2B segment. Of bent bereid hierin tijd te investeren, waarbij we ook graag met mensen die ervaring hebben in de retail of andere verkooporganisaties in contact komen.

 • Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je bent in feite een ‘zelfstandige ondernemer “, maar je opereert wel in teamverband. Je bent dus ook een teamplayer, een leuke partner.

 • Je bent enthousiast en onvermoeibaar in het leggen van nieuwe contacten en het bezoeken van prospects. Als je een ‘nee’ hoort, word je pas echt enthousiast.

 • Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend, maar je kunt ook goed luisteren.

 • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair.

 • Je bent een ervaren gebruiker van MS Office.

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij deze functie hoort een uitstekende vergoeding.

 • Daarnaast mag je kosteloos gebruik maken van alle systemen waarin door ons is geïnvesteerd om je optimaal te laten presteren.

 • Verder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen, door te leren van en met collega’s, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-10-2016 14:54
  Plaats
  Den Haag
  Geplaatst door
  Sales Revolution Nederland
  Status
  Standaard

  Sales Revolution Nederland
  ''Create your own luck’'

  Mauritskade 39, Den haag

  Dimitris Bellas
  Rachid Ibnou Ennadre

  Korte introductie

  Na jaren samengewerkt te hebben in hetzelfde bedrijf, hebben we ervoor gekozen om ons krachten te bundelen onder de naam “Sales Revolution Nederland.
  We gaan samen verder om te doen waar we het beste in zijn, SALES.

  Rachid heeft 8 jaar ervaring in B2B sales en is de laatste 2 jaar algemeen directeur geweest van een miljoenenbedrijf met ruim 120 personeelsleden. Rachid is o.a verantwoordelijk geweest voor het opzetten en succesvol maken van meerdere callcenters in het buitenland (Suriname en Marokko). Tot op de dag van vandaag spat het succes nog steeds van deze bedrijf af.

  Dimitris heeft 6 jaar ervaring in B2B en B2C sales en is de laatste 3 jaar sales manager geweest bij hetzelfde miljoenen bedrijf. Hij heeft meer dan 30 succesvolle verkopers getraind, gemotiveerd en geïnspireerd. Met veel internationale ervaring op het gebied van telesales is Dimitris een rots in de brand op het gebied van koude acquisitie. Sales Revolution Nederland helpt bedrijven om haar producten/ diensten snel en georganiseerd aan de man te brengen.

  Bedrijfsactiviteiten

  • Sales trainingen

   • Algehele bedrijfstoetsing

   • Interim Sales managers

   • Analyseren de verkoopafdelingen en procedures

   • Geven motivatie en inspiratie speeches

   • Opzetten van verkoopafdelingen

   • Koude acquisitie van producten

   • verlengstuk voor bedrijven die expansie nastreven

   • Na afloop van de training beschikt u over een uitgebreid pakket, van checklist, to do list en sales processen, Die perfect zijn afgestemd op uw sales afdeling.

  Sales revolution Nederland is gespecialiseerd in het kickstarten en repareren van sales teams en het plegen van koude acquisitie.
  Na het sluiten van duizenden deals en het trainen van honderden telesales teams zijn we sinds september 2016 voor ons zelf begonnen.

  Nog niet overtuigd?
  Mijn partner en ik komen graag een ochtend bij jullie langs zonder verplichtingen. Wij zullen dan live laten zien hoe wij een koude deal kunnen sluiten over de telefoon met minimale kennis van het product. Ook zullen we meeluisteren met jullie verkoper(s) en indien gewenst een sales proces en bijpassende pitches opstellen waar jullie eigenaar van worden aan het einde van de training.

  ''Train a man about a product and he will tell you about it, motivate a man and he will sell it for you''

  Met vriendelijke groet,
  Dimitris Bellas

  Sales Revolution Nederland
  Mauritskade 39
  2514 HE, Den Haag
  070-5001101
  06-30357700


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten