Interim Change Manager

Opdrachtgever
Marcel van Rijn
Geplaatst op
11-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
5
Bekeken
755
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Interim Change Manager

Bedrijfsinformatie.
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat Centric’ers zich blijven ontwikkelen!

Locatie

Gouda

Start

ASAP

Duur

3 maanden, optie op verlenging

Functieomschrijving
Als Interim Change Manager houd je je bezig met complexe changemanagement processen. Je bent verantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en werking van het proces en zorgt dat het doel van het proces steeds voldoende aansluiting vindt bij de business behoefte. Dit zowel binnen de uitvoerende teams van de Centric organisatie alsmede de uitvoerende teams aan de klant kant, hetzij via de changemanager aan de klant kant. Als Changemanager opereer je op tactisch en soms strategisch niveau. Je zorgt dat de change coördinator alle operationele zaken uitvoert, bewaakt en nakomt. Hierover zal je als changemanager rapportage uitbrengen richting de klant en naar de servicemanager. Je opereert hierbij in het krachtenveld tussen de service manager, teamleider IT beheerders, de klant en de interne Centric organisatie. Hierbij adviseer je de betrokken partijen over de optimale uitvoering van de (te verwachte) changemanagement processen. De processen zijn op ITIL gebaseerd, maar onderhouden een nauwe samenwerking met de werkelijke uitvoering. Veel van onze klanten ontvangen een ISAE3402 verklaring van ons, wat een stringente manier van procesmatig werken vereist. Je komt te werken bij de Business unit SMC van Centric.

Werken bij het SMC
Het System Management Center (SMC) van Centric verzorgt de hosting en het dagelijks beheer van de werkomgevingen van onze klanten. Die werkomgevingen lopen qua omvang uiteen van zo’n vijftien werkplekken tot een paar duizend bij onze grootste klant. We werken voor heel diverse organisaties: van bouwbedrijf tot gemeente en van woningcorporatie tot retailgigant. Binnen het SMC werken collega’s samen in teams die gerichte kennis van specifieke klantomgevingen hebben. De teams zijn actief voor meerdere klanten met ieder een eigen, unieke omgeving. Om op de hoogte te blijven van de laatste (technologische en procesmatige) ontwikkelingen volg je regelmatig opleidingen en trainingen.

Functie-eisen

 • Per direct beschikbaar voor de duur van 2 a 3 maanden met optie op verlenging,

 • Een afgeronde HBO opleiding, richting ICT

 • Minimaal 10 jaar ervaring als Change Manager, waarvan 2-5 jaar op tactisch niveau

 • ITIL certificering

 • Resultaat- en klantgericht. Toegevoegde waarde kunnen leveren

 • Kunnen werken in hectische en snel veranderende omstandigheden, stressbestendig

 • Ervaring in het op tactisch en strategisch niveau proactief adviseren van betrokken partijen over het Change Managementproces.

Voorwaarden

Tarief: Marktconform, afhankelijk van kennis en ervaring

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  11-10-2016 12:00
  Plaats
  Zwijndrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2016 12:28
  Plaats
  Alkmaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2016 13:31
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2016 20:39
  Plaats
  Kerkrade

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-10-2016 12:40
  Plaats
  Hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten