Senior Adviseur Geologie

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
10-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
648
Status
Open
Referentie
Senior Adviseur Geologie

Omschrijving

Senior Adviseur Geologie

Korte omschrijving werkzaamheden

Coördineren en uitvoeren van projecten rondom het beoordelen van winnings- en productievergunningen. Het schrijven van heldere adviezen inzake het gebruik van de Nederlandse ondergrond Het uitvoeren van geologische werkzaamheden, reservoir engineering studies en well-testen ten behoeve van lopende studies binnen de adviesgroep Het ondersteunen bij het maken van rapportages en overzichten met betrekking tot de producten van de adviesgroep zoals de jaarrapportage en vrijgave van data. Het ondersteunen van het verbeterproces rondom data-inname en gebruik.

Op te leveren resultaat

Helder geschreven, kwalitatief goede inhoudelijke gefundeerde adviezen voor de Nederlandse overheid. Diverse inhoudelijke bijdrages aan verschillende projecten.

Opleidingsniveau

Academisch

Functie-eisen

Je hebt een academische opleiding in een aardwetenschappelijke richting gevolgd en meer dan tien jaar ervaring met petroleum en/of geothermische geologie. Daarnaast heb je adequate kennis van petrofysica en/of reservoir engineering. Ervaring in veld ontwikkeling, well tests en met software zoals Petrel, Eclipse, en IP is een pre.

Benodigde competenties

Je bent zeer ervaren met schriftelijke rapportages en het schrijven van adviezen. Je kan zelfstandig en onder tijdsdruk werken. Je weet je kennis en vaardigheden over te brengen op collega’s uit het team.

Per direct

40 uur per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten