Opdrachtgever
IT-University BV
Geplaatst op
10-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
ntb
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
862
Status
Gepauzeerd
Referentie
BusinessAPP4U

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten
 • KPN Consulting 241 opdrachten

Omschrijving

APP developer

BusinessAPP4U is een nieuw bedrijf wat momenteel in de opstartfase zit. BusinessAPP4U biedt het MKB de mogelijkheid om op een eenvoudige, snelle en goedkope manier zelf een eigen APP te ontwikkelen. Hiervoor zijn we per direct op zoek naar een freelance APP Developer. Taak van deze APP developer is te helpen bij het selecteren van het juiste APP platform. Hiervoor is er al een shortlist. Maar er is alle ruimte voor andere suggesties. In het vervolgtraject wordt het de taak van de APP developer om binnen het geselecteerde platform de APPS te bouwen. Dit alles voor een prijs per APP / per uur.

Profiel

De APP developer die we zoeken weet wat er speelt binnen het werkveld van de mobiele communicatie in het algemeen en APPS in het bijzonder. Je bent in staat om samen het de eigenaar van BusinessAPP4U het juiste APP platform te selecteren. Je beheerst de benodigde programmeertalen om de benodigde maatwerk aanpassingen te doen.

Locatie

BUSINESSAPP4U is gevestigd in Kerkwijk (10 km boven Den Bosch). Hier vinden enige gesprekken plaats. Merendeel van de werkzaamheden worden op je eigen locatie uitgevoerd, veelal ook op het moment dat dit jou het beste past. Is een klus voor erbij en geen fulltime werk.

Tarief

Tarief is een selectie criterium. Bied dus scherp aan. Kwaliteit, ervaring, snelheid en flexibiliteit zijn echter ook belangrijk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  10-10-2016 17:06
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-10-2016 17:09
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2016 09:02
  Plaats
  Aalsmeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten