API / Integratie specialist

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
11-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
85,00
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
482
Status
Open
Referentie
API / Integratie specialist

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Binnen klant IT zoeken wij versterking voor het Integration team. Het team houdt zich bezig met diverse koppelingen tussen de systemen van de bank.

Ter ondersteuning van de digitale strategie van de bank hebben wij voor het integratie domein een API-first strategie geformuleerd. Daarvoor bouwen wij momenteel aan een API management platform waarop wij APIs gaan publiceren die middels diverse integraties de backend systemen van de bank ontsluiten. Momenteel komen wij hiervoor handen tekort en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Integratie specialist.

Je maakt deel uit van het Group IT Integration team, maar je doet je werk grotendeels binnen een van de multidisciplinaire scrumteams van de afdeling Digital & Innovation. Afhankelijk van de teamsamenstelling werk je samen met o.a. front-end developers, architecten en testers. Jouw primaire aandachtsgebied is het bouwen en testen van interfaces tussen de front-end systemen en de back-end systemen van de bank. Maar gezien de Agile werkwijze van de teams mag je ook op andere terreinen je bijdrage leveren.

Samen met je collega’s in het Integration team zorg je voor de ontwikkeling en borging van standaarden en voor kennisoverdracht tussen de teams.

Je werkt mee aan de digitale transformatie van de bank, een gebied dat binnen de klant volop in de belangstelling staat. De resultaten van jouw werk dragen bij aan echte veranderingen, waarmee de klant het verschil gaat maken.

Wie ben jij?

Werken bij de klant betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau.

 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van integratie en APIs.

 • Je hebt ervaring met een of meer integratie/middleware platformen.

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de volgende technologieen en concepten

API management, REST/ JSON, Webservices, ESB (IBM, Tibco, Opensource), javascript, ketentesten van integratie oplossingen, integratie met Identity & Access Management systemen, opstellen van service definities (Swagger, WSDL).

 • Je bent een teamplayer en communiceert gemakkelijk in zowel Nederlands als Engels;

 • Een agile-scrum-devops werkwijze is jou op het lijf geschreven.

 • Je hebt interesse in en affiniteit met de financiële sector;

 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Wat bieden wij?
We bieden jou een interessante en uitdagende baan in een moderne omgeving, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Start Z.S.M.
duur 3 maanden +
Plaats 's-Hertogenbosch

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-10-2016 11:10
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten