Bouwleider / operationeel contractmanager

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
11-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
2
Bekeken
524
Status
Open
Referentie
318074/001_1476186379

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Arnhem zoekt Harvey Nash een

Bouwleider / operationeel contractmanager

De afdeling (PU GS) zorgt ervoor dat het Nederlandse hoogspanningsnetwerk (transformatiestations, hoogspanningslijnen en -kabels), waarover marktpartijen elektriciteit kunnen transporteren, wordt onderhouden en verder uitgebreid. De afdeling New Assets is onderdeel van de PU GS en is verantwoordelijk voor het voorspelbaar, veilig en kwalitatief (volgens de functionele specificaties van de Asset Manager) realiseren en amoveren van assets in de vorm van projecten. Conform de geografische indeling van regio's, zijn er drie districten gedefinieerd en is er een overkoepelend landelijk district voor de realisatie van district overschrijdende projecten. Districten zijn resultaatverantwoordelijke dedicated teams die de projecten als regie-voerende c.q. opdrachtgevende organisatie binnen de gestelde kaders van tijd, geld en scope realiseren.

Opdracht

Voor onze PU GS, district landelijk (standplaats Arnhem) zijn wij op zoek naar een ervaren interim Operationeel Contractmanager tot eind juli 2017.

Als Operationeel Contractmanager controleer (en rapporteer) je of de werkzaamheden die wij op regie-basis (UAV-gc) hebben uitgezet veilig, efficiƫnt, tijdig, doelmatig en beheerst worden uitgevoerd. Je activiteiten zijn onder andere:
*laten beoordelen van ontwerpen op praktische uitvoerbaarheid en laten opstellen van uitvoeringplannen en inspectieplannen;
*tijdens de aanbestedingsfase beoordelen van de aanbestedingsdocumenten, specificaties en offertes;
*het managen van de interfaces tussen de diverse uitvoeringscontracten;
*op locatie uitvoeren van contractmanagement en het beoordelen en accepteren van geleverd werk;
*bewaken van de project voortgang op de bouwplaats binnen de gestelde kaders voor de aspecten Veiligheid, Tijd, Kwaliteit en Geld;
*beoordelen en toetsen van de processen bij de aannemers in relatie met de hierboven genoemde aspecten; *voorbereiden, organiseren en leiden van de werkzaamheden op de bouwplaats en/of uit te voeren projecten tot en met overdracht naar beheer;
*toezicht houden op en het rapporteren over het naleven van (agrarisch) cultuurtechnische aspecten; *opstellen van rapportages en evaluaties en zorg dragen voor informatievoorziening naar de projectleiding en andere omgevingspartijen.

Functie eisen

*Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar. Je HBO werk- en denkniveau heb je in de praktijk meer dan bewezen.
*Je hebt aantoonbare ervaring in de technisch relevante gebieden.
*Bij voorkeur heb je ervaring met besturingstechnieken / PLC techniek.
*Je hebt ervaring met het leiden/ coƶrdineren van projecten op een bouwlocatie.
*Je hebt kennis van PRINCE2 en IPMA.
*Je hebt ervaring met contractmanagement, zoals UAV en UAV-gc contracten, (EPC en D&C).
*Je bent bekend met V&G wet en regelgeving: VCA- VOL is een must voor het uitvoeren van deze functie, voldoen aan eindtermen in het kader van werkzaamheden in een hoogspanningslijn is een wens (opleiding anders na aanstelling te volgen).
*Je hebt de ervaring en de capaciteiten om (coachend) leiding te geven op bouwlocaties.
*Je bent bedreven in het werken met geautomatiseerde informatiesystemen.
*Mensen in jouw omgeving omschrijven jou als een stevige persoonlijkheid, die mensen kan aanspreken op verantwoordelijkheden, omgevingsbewust is en in staat is om in korte tijd goede werkrelaties op te bouwen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-10-2016 14:43
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2016 14:08
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten