Health & Beauty Systems

Freelancer
KAZ-JOBPOINT B.V.
Geplaatst op
13-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
16
Status
Gesloten
Referentie
KAZ-2016-001

Omschrijving

J.A.N. / LR - HEALTH & BEAUTY SYSTEMS, MORE QUALITY for your life!

GEZOCHT DAMES & HEREN VOOR PROMOTIE-WERKZAAMHEDEN!

  • LR - HEALTH & BEAUTY SYSTEMS

Innovatie, vooruitgang en groei: al 30 jaar lang. Wij zijn onderweg nieuwe gezichten, andere culturen en vele uitdagingen tegengekomen. Vandaag de dag is LR één van de grootste aanbieders van producten met aloë vera in Europa - HET aloë-verabedrijf. Eén ding is nog steeds het zelfde, namelijk ons doel: de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld verbeteren. Bijvoorbeeld met behulp van onze hoogwaardige gezondheidsproducten, made in Germany.

LR gebruikt hiervoor uitsluitend de allerbeste grondstoffen en dit op bijzonder zachte wijze. Kwaliteit onder de norm van “uitstekend” is geen optie voor ons. Dit wordt onder meer bevestigd door het SGS Institut Fresenius.

Betere levenskwaliteit biedt ook u een unieke gelegenheid om als onafhankelijke LR partners succesvol te zijn. Veel mensen hebben van deze gelegenheid al gebruikt gemaakt – en behoren nu tot de familie LR, die wereldwijd uit meer dan 300.000 partners bestaat.

Met onze Collection 2016 houdt u op het gebied van “BEAUTY & HEALTH” 30 jaar welzijn ervaring in uw handen – te beginnen bij de geliefde Aloë Vera Drinking Gels tot bij de deskundige huidverzorging. Vertrouw op een jarenlange ervaring en eerste klas kwaliteit.

J.A.N. / Uw LR – Partner in “HEALTH & BEAUTY SYSTEMS”

Wij combineren onze kennis en onze jarenlange ervaring met de kracht van lokaal ondernemerschap. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt.

Wilt u ook partner worden en/of producten bestellen, onze gedreven medewerkers zijn u graag van dienst.

J.A.N. / LR - HEALTH & BEAUTY SYSTEMS
's-Gravelandseweg 258
Locatienummer 17
3125 BK Schiedam
T +31 (0)10 24 24 143
M +31 (0)654 663 677
E jakrijger@gmail.com
W www.lrworld.com

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten