Contract adviseur

Intermediair
KPN Consulting
Geplaatst op
12-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
0
Op locatie
Delft
Reacties
2
Bekeken
793
Status
Open
Referentie
64471 MK

Omschrijving

Contractadviseur (medewerker Advisering)

Functieomschrijving

Als contractadviseur ben je verantwoordelijk voor het leveren van inhoudelijke bijdrage aan producten op het gebied van Je hebt een taak in de beheersing van het gehele proces van contractvoorbereiding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen. In dit proces wordt het inkoopplan opgesteld met aanbestedingsstrategie en contractvorm, wordt de daadwerkelijke contractering begeleid (met de daarbij behorende aanbestedings- en contractdocumenten), wordt op basis van SCB het contractbeheersingsplan opgesteld en wordt de contractuitvoering begeleid. Hier is nauwe samenwerking met de andere onderdelen en teamleden binnen het project essentieel. Ook ben je eerste aanspreekpunt voor marktpartijen en voer je pro actief voortgangs- en onderhandelings gesprekken. Je weegt gegevens en alternatieve handelwijzen tegen elkaar af en dient zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Onder verantwoordelijkheid van de Contractmanager wordt de uitvoering gegeven op operationeel niveau van een divers aantal contracten.

Tenslotte ben je vaardig in het opstellen van advies(deel)producten. Met jouw kennis en ervaring lever je een continue bijdrage aan de kwaliteitsborging en verbetering . Je doet suggesties voor de verbetering van jouw werkproces en anticipeer je hierbij op toekomstige ontwikkelingen.

Bij RWS werken we volgens onze kernwaarden RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

Functie-eisen

Werk- en denkniveau

 • Bachelor – HBO werk- en denkniveau

Kennis en ervaring

 • Je hebt kennis en ervaring met het IPM-model.

 • Je hebt kennis van risicomanagement, projectbeheersing, inkoopcontractering, Systeemgerichte Contract Beheersing, EMVI, ISO, auditing en assetmanagement.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken.

 • Je hebt een opleiding auditor gevolgd en ervaring met auditing.

 • Je bent op de hoogte van regelgeving, voorschriften, procedures en systemen en in staat deze toe te passen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Meest essentiële competenties

 • Analyseren

 • Plannen en organiseren

 • Samenwerken

 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Organisatieonderdeel RWS Centrale Informatievoorziening

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Rijkswaterstaat werkt aan de bescherming tegen overstromingen en aan schoon en voldoende water voor alle gebruikers. Bovendien bevordert Rijkswaterstaat de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, zowel op het rijkswegennet als op het netwerk van rijkswateren. Rijkswaterstaat ontwikkelt zich tot een dienstverlenende uitvoeringsorganisatie voor wie via het hoofdwegennet van A naar B wil reizen. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn daarbij sleutelwoorden.

Het doel van het proces Informatievoorziening is het effectief en efficiënt zorgdragen voor de IV-diensten en -producten die RWS bij het doorlopen van haar werkprocessen nodig heeft, inclusief de daarbij benodigde applicaties en technische infrastructuur. De IV-diensten en producten vallen daarbij grofweg in drie typen uiteen: Industriële automatisering (IA), Bestuurlijke informatievoorziening en administratieve automatisering.

De directie BV&I en de afdeling Contractmanagement

De directie Bedrijfsvoering & Inkoop (BV&I) is het onderdeel van RWS CIV dat bijdraagt aan (het behouden van) goede sturing op de productieafspraken maar ook aan de sturing op de deelprocessen van het IV-proces. De directie BV&I is v.w.b. de BV-taken grotendeels langs de RWS-richtlijnen ingericht en opgebouwd, met – daar waar noodzakelijk - aandacht en ruimte voor de specificiteit van IV. Hierop is beargumenteerd een aanpassing of aanvulling gemaakt. Verder geeft BV&I invulling aan de taken en verantwoordelijkheden op het gebied van inkoop en contractmanagement t.b.v. het inkoopdomein IV voor geheel RWS. Hiermee wordt bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de CIV als inkopend en regievoerend organisatieonderdeel, dat veel van haar producten en diensten door derden in de markt laat ontwikkelen en/of leveren.
De afdeling Contractmanagement is verantwoordelijk voor de uitvoering van contractmanagement binnen het IV-proces, vanaf het voortraject contractering, contractbeheer en beheersing t/m contractbeëindiging. De centralisatie van CM draagt bij aan de verbetering van kwaliteit, uniformiteit, efficiency en risicobeheersing van CM en levert expertise voor de aansturing van IV-aanbestedingsprojecten. Samengevat draagt de afdeling Contractmanagement bij aan de ontwikkeling van professioneel opdrachtgeverschap van CIV t.b.v. de primaire processen van RWS.

Inzet

Betreft 32 uur per week

Sluitingsdatum

13-10-2016

Sluitingstijd

10:00

Indicatie intakegesprek

ZSM

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te zijn

•CV in Word-formaat
•Motivatie afgestemd op de functie eisen.
•Beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen).
•Uurtarief (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).
N.B.
•Aanbiedingen op basis van exclusiviteit,
•Na ontvangst van de aanbieding ontvangt u zo snel mogelijk een reactie, via de mail of telefoon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-10-2016 17:19
  Plaats
  pijnacker

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2016 17:27
  Plaats
  Maasland

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten